Primul Londrei, Sadiq Khan, se opune ca partidele din Premier League să aibă loc la Londra, anunță Standard.co.uk. Deși Guvernul a transmis luni că fotbalul poate reveni în Anglia după 1 iunie, Khan crede că este prematur ca Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham sau Crystal Palace să joace în capitala țării.
Primele 3 echipe menționate au fost printre cele care s-au declarat împotriva disputării meciurilor pe teren neutru la videoconferința care a avut loc luni. Șeful executiv al Premier League, Richard Masters, le-a transmis cluburilor că "toată lumea ar prefera să joace acasă și în deplasare dacă este posibil".

Obstacol pentru Project Restart

Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
ACUM 14 ORE
Premier League inteționează să revină la jumătatea lunii iunie iar 22 dintre cele 92 de meciuri rămase de disputat ar trebui să se joace la Londra, plus alte 5 la Watford, oraș aflat în apropiere.
Primul Londrei, Sadiq Khan, se opune însă în condițiile în care Londra este unul dintre cele mai afectate orașe din lume din cauza pandemiei. Acest lucru a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Primăriei Londrei.
"Sadiq este foarte dornic ca Premier League și sportul să revină. Cu toate astea, având în vedere că țara este încă puternic afectată de această criză și că sunt sute de oameni care mor în fiecare zi, el crede că este prea devreme să se discute despre revenirea Premier League și a sportului de top în capitala țării. Ca fan al lui Liverpool, Sadiq desigur că își dorește ca Premier League să revină, dar se poate întâmpla acest lucru doar când este sigur și să nu fie plasată o nouă povară pe umerii NHS și a serviciilor de urgență" a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Londrei.
Premier League urmează să discute propuneri de arene pe care să se dispute partidele cu Departamentul Digital, de Cultură, Media și Sport, dar și cu Poliția Metropolitană, existând temeri că fanii s-ar putea strânge în număr mare în jurul stadioanelor deși nu le-ar fi permis accesul.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
ACUM 19 ORE
Premier League
Lebeuf îl face praf pe Alexander-Arnold: "Defensiv, e la nivel de Championship!"
ACUM 21 ORE