Heung-Min Son și-a cerut public scuze pentru momentul care a dus la accidentarea gravă a lui Andre Gomes la partida Everton - Tottenham, scor 1-1, din ultima etapă a Premier League. Son a jucat în partida cu Steaua Roșie din etapa a 4-a a UEFA Champions League și a marcat o dublă în victorie cu 4-0 a lui Spurs. Son a făcut un gest prin care și-a cerut scuze după fiecare gol și la final a vorbit despre această situație.
Nu am vrut să sărbătoresc pentru că mi-am dorit să respect situația. Îmi doresc ca Andre să se recupereze rapid și îi transmit cele mai bune gânduri.
"Au fost cateva zile foarte, foarte dificile. Dar toată lumea mi-a trimis mesaje puternice. Pot să spun că îmi pare foarte rău pentru accident și situație, dar trebuie să mă concentrez pentru echipă și să continui și a fost răspunsul corect pentru toți cei care m-au sprijinit. Realizez cât de norocos sunt. Suporterii, prietenii și colegii (mi-au fost alături)" a spus Heung-Min
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
"A trecut peste moment și l-am ajutat să o facă. Nu a fost o problemă doar pentru Son, ci pentru toți cei aflați pe teren și ne-a părut foarte rău" a declarat Pochettino.
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27
Premier League
Alexander-Arnold a dezvlăuit numele starurilor pe care i-ar vrea la Liverpool. Ambii sunt din Anglia
24/12/2021 LA 15:47