Italianul a fost azi instalat pe banca tehnică a "caramelelor", iar obiectivul pentru actualul sezon e reprezentat de reconstrucția echipei. Chiar și așa, șefii nu îi vor oferi un buget enorm de transferuri, în condițiile în care nu se mai poate vorbi despre unul din primele 6 locuri, așa cum se visa la începutul stagiunii.
Totuși, Ancelotti a discutat înainte să semneze despre nevoia de a avea un mijlocaș central care să aducă echilibru, iar boardul lui Everton a dat garanții că va face tot posibilul să îl achiziționeze pe Zielinski, favoritul antrenorului italian. Situația de la Napoli e una critică, iar De Laurentiis pare dispus să renunțe la majoritatea vedetelor sale.
Zielinski a fost printre cei mai folosiți jucători la Napoli de către "Carletto" și le-a pus în vedere șefilor lui Everton că are neapărat nevoie de el sau de un jucător cât mai apropiat de profilul lui. Zielinski e în discuții de multe luni cu Napoli privind prelungirea contractului, dar nu s-a ajuns la un acord, iar Ancelotti vrea să profite de asta.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
40 de milioane de euro este cota de piață a lui Zielinski, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Pe dreapta, Everton are două soluții decente - Coleman și Sidibe -, dar primul e unul dintre jucătorii din Premier League care se accidentează cel mai des. Ca atare, Ancelotti îl va aduce pe Alessandro Florenzi, acesta urmând cel mai probabil să își rezilieze contractul cu AS Roma în iarnă.

Numirea lui Ancelotti, veste excelentă pentru Moise Kean

Moise Kean va profita și el de venirea lui Ancelotti, tehnicianul recunoscând în trecut că îl apreciază în mod deosebit pe tânărul atacant.
Kean părea că va pleca de la Everton, fiind folosit foarte puțin. Mai mult, în ultimul meci din campionat, Duncan Ferguson l-a introdus în minutul 70, pentru a-l scoate după ceva mai mult de un sfert de oră.
Ancelotti îl poate șlefui pe tânărul jucător, el fiind un antrenor care a lansat mulți fotbaliști mari: Hernan Crespo, Kakà, Andrea Pirlo sau Kingsley Coman.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Premier League a anunţat datele de reprogramare a 4 noi meciuri amânate în decembrie
06/01/2022 LA 11:37