Compania Hut Group și-a retras sponsorizarea în urma unor îngrijorări privind campania fanilor lui Manchester United de a boicota partenerii comerciali ai clubului pentru a protesta față de familia Glazer, cei care dețin clubul.
Manchester United a aflat vineri că The Hut Group s-a retras din contractul care urma să înceapă pe 1 iulie. Logo-ul firmei Myprotein, o companie deținută de Hut Group, urma să apară pe echipamentul de antrenamente al diavolilor și să înlocuiască astfel AON, sponsorii bazei de antrenamente Carrington.
Protestele de duminica trecută ale suporterilro de la Old Trafford au dus la amânarea meciului cu Liverpool pentru joi. The Hut Group a fost uimită de reacția oamenilor pe rețelele sociale față de partenerii comerciali ai diavolilor, scrie The Guardian.
Premier League
"Balonul de Aur 2021, o insultă pentru Salah!". Englezii nu pricep cum Mo a putut termina sub CR7
30/11/2021 LA 10:30

Not A Penny More: boicotul fanilor lui Manchester United

Hashtagul ”NotAPennyMore” (”niciun penny în plus”) s-a aflat zilele trecute în trending pe Twitter, la el participând fanii lui Manchester United, în ceea ce este cel mai recent plan al lor pentru îndepărtarea familiei Glazer: boicotarea brandurilor care sponsorizează clubul.
Trustul Suporterilor lui Manchester United a trimis o scrisoare deschisă lui Joel Glazer, care a conținut un ”plan de reforme în patru puncte” care s-a concentrat pe implicarea activă a fanilor în deciziile luate la club, după protestele masive de pe Old Trafford din weekend.
Această scrisoare era adresată și ”partenerilor comerciali” ai clubului: ”Banii voștri vor fi folosiți pentru plătirea datoriei și dividende. Faptul că susțineți familia Glazer nu înseamnă că susțineți clubul. Doar susțineți o relație de paraziți”.
”Drept urmare, fanii lui Manchester United vă vor boicota produsele, vă vor ataca brandul și vor susține concurența până veți încheia parteneriatul comercial cu familia Glazer. De îndată ce sponsorii își vor da seama că asocierea cu familia Glazer nu aduce succes, suntem siguri că fanii lui United vor reveni la aceste companii”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Marele pariu al lui Rangnick la United! Transfer de 33 de milioane de lire, ca şi făcut!
30/11/2021 LA 08:40
Premier League
S-a anunţat programul Campionatului Mondial al Cluburilor. Chelsea îşi amână două etape
29/11/2021 LA 12:57