După 68 de meciuri fără înfrângere pe Anfield, Liverpool a pierdut cu Burnley, scor 1-0. Este doar ultimul meci dezamăgitor dintr-o serie de 5, iar "cormoranii" nu au mai marcat în cel mai puternic campionat al lumii de pe 27 decembrie, din remiza 1-1 cu WBA.

Situaţia ciudată în care a ajuns Liverpool: doi închizători, fundaşi centrali

Ofensiva suferă, fundaşii laterali nu mai sunt la fel de utili în atac precum erau în stagiunile trecute, însă marea problemă e reprezentată de zona centrală a defensivei. S-a ajuns, astfel, la un moment incredibil: în absenţa lui Van Dijk, Joe Gomez şi Joel Matip, în marele derby cu United linia de fundaşi centrali a fost formată din doi închizători: Fabinho şi Henderson.
Liga Campionilor UEFA
De aici a plecat totul: istoria conflictului Klopp - Simeone. De ce nu se suportă
ACUM 21 MINUTE
Liverpool are nevoie de întăriri pentru a salva sezonul, iar Klopp pare şi el conştient de acest lucru. Întrebat despre veniri, tehnicianul german şi-a declinat responsabilitatea, lăsând de înţeles că, dacă ar fi depins de el, lotul ar fi suferit deja modificări. În schimb, într-o perioadă de pandemie care a afectat grav bugetul clubului, conducerea a preferat să fie mult mai reticentă la capitolul "achiziţii".
"Aceste decizii nu îmi aparţin. Dacă voi credeţi că e nevoie de întăriri în lot, trebuie să înţelegeţi că nu depinde mine, să fie clar. Dar nu e ceva la care să mă gândesc foarte mult (n.r. lipsa transferurilor). La ce mă concentrez în primul rând e cum să ieşim din această pasă mai puţin inspirată. Ştiu că acest grup merită mult mai mult, poate să facă mult mai mult decât a arătat în ultimele meciuri. Încrederea noastră nu e unde ar trebui, asta e evident, şi asta se vede şi momentele cheie ale partidelor", a explicat Klopp, citat de liverpoolecho.co.uk.
Liverpool e acum la 6 puncte distanță de liderul Manchester United, iar titlul e în mare pericol. Nu diferența de puncte e cea care ridică neapărat probleme, ci faptul că trupa lui Solskjaer și Manchester City par la alt nivel decât campioana.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Liga
După Mbappe, Barcelona a mai ratat un super-jucător! Pique: "Am vorbit cu el și mi-a zis că vine"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Klopp a plecat "fumegând" din flash-interviu: "Nu sunt un idiot să îți fac jocul"
ACUM 3 ORE