După 68 de meciuri fără înfrângere pe Anfield, Liverpool a pierdut cu Burnley, scor 1-0. Este doar ultimul meci dezamăgitor dintr-o serie de 5, iar "cormoranii" nu au mai marcat în cel mai puternic campionat al lumii de pe 27 decembrie, din remiza 1-1 cu WBA.

Situaţia ciudată în care a ajuns Liverpool: doi închizători, fundaşi centrali

Ofensiva suferă, fundaşii laterali nu mai sunt la fel de utili în atac precum erau în stagiunile trecute, însă marea problemă e reprezentată de zona centrală a defensivei. S-a ajuns, astfel, la un moment incredibil: în absenţa lui Van Dijk, Joe Gomez şi Joel Matip, în marele derby cu United linia de fundaşi centrali a fost formată din doi închizători: Fabinho şi Henderson.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Liverpool are nevoie de întăriri pentru a salva sezonul, iar Klopp pare şi el conştient de acest lucru. Întrebat despre veniri, tehnicianul german şi-a declinat responsabilitatea, lăsând de înţeles că, dacă ar fi depins de el, lotul ar fi suferit deja modificări. În schimb, într-o perioadă de pandemie care a afectat grav bugetul clubului, conducerea a preferat să fie mult mai reticentă la capitolul "achiziţii".
"Aceste decizii nu îmi aparţin. Dacă voi credeţi că e nevoie de întăriri în lot, trebuie să înţelegeţi că nu depinde mine, să fie clar. Dar nu e ceva la care să mă gândesc foarte mult (n.r. lipsa transferurilor). La ce mă concentrez în primul rând e cum să ieşim din această pasă mai puţin inspirată. Ştiu că acest grup merită mult mai mult, poate să facă mult mai mult decât a arătat în ultimele meciuri. Încrederea noastră nu e unde ar trebui, asta e evident, şi asta se vede şi momentele cheie ale partidelor", a explicat Klopp, citat de liverpoolecho.co.uk.
Liverpool e acum la 6 puncte distanță de liderul Manchester United, iar titlul e în mare pericol. Nu diferența de puncte e cea care ridică neapărat probleme, ci faptul că trupa lui Solskjaer și Manchester City par la alt nivel decât campioana.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02