Vârful mexican a primit o lovitură cumplită în cap, într-un duel cu David Luiz, în timpul meciului dintre Arsenal și Wolves, încheiat 1-2.
Arsenal a beneficiat de un corner în debutul partidei. Willian a centrat în careu, iar David Luiz a încercat să reia spre poartă. Brazilianul a ratat mingea și l-a lovit în ceafă pe Raul Jimenez, atacantul "lupilor", care apoi s-a prăbușit pe gazon.
Mexicanul a rămas inert, iar echipa medicală a intrat de urgență pe teren. Medicii i-au acordat primul ajutor, apoi l-au scos în afara terenului pe targă, imobilizat în zona gâtului, apoi l-au transportat la spital.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12

Raul Jimenez, în stare stabilă

Din fericire, primele veşti despre vârful lui Nuno Espirito Santo sunt pozitive. Raul Jimenez este conştient şi răspunde bine la tratament, anunţă presa britanică.
Luni, se vor efectua o serie de teste pentru a vedea dacă mexicanul are vreo problemă în urma impactului, dar premisele sunt favorabile. Momentan nu se ştie dacă atacantul va putea fi recuperat pentru partida următoare din Premier League a "lupilor".
"A fost un moment teribil pentru toţi. Am văzut panica în ochii staffului medical şi am fost extrem de îngrijorat. E pe mâini bune acum, deşi impactul a fost unul serios. Sper să am voie să îl vizitez la spital, dar am fost informat că are parte de cea mai bună îngrijire. Se întâmplă astfel de lucruri în fotbal, deşi nu e niciodată plăcut să asistăm la aşa ceva", a spus tehnicianul lui Wolves la final.
După 10 etape din Premier League, Wolves este pe 6, la egalitate cu ocupanta locului 5, Southampton. Arsenal a coborât pe 14, având o singură victorie în ultimele 5 etape.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12