Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele veşti despre Raul Jimenez, după ce a fost dus de urgenţă la spital în meciul cu Arsenal

Cristian Mihală

Actualizat 30/11/2020 la 08:36 GMT+2

Raul Jimenez, fotbalistul lui Wolverhampton, este în stare stabilă şi conştient, după lovitura dură primită în partida cu Arsenal.

Raul Jimenez, scos pe targă în partida cu Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Vârful mexican a primit o lovitură cumplită în cap, într-un duel cu David Luiz, în timpul meciului dintre Arsenal și Wolves, încheiat 1-2.
Arsenal a beneficiat de un corner în debutul partidei. Willian a centrat în careu, iar David Luiz a încercat să reia spre poartă. Brazilianul a ratat mingea și l-a lovit în ceafă pe Raul Jimenez, atacantul "lupilor", care apoi s-a prăbușit pe gazon.
Mexicanul a rămas inert, iar echipa medicală a intrat de urgență pe teren. Medicii i-au acordat primul ajutor, apoi l-au scos în afara terenului pe targă, imobilizat în zona gâtului, apoi l-au transportat la spital.

Raul Jimenez, în stare stabilă

Din fericire, primele veşti despre vârful lui Nuno Espirito Santo sunt pozitive. Raul Jimenez este conştient şi răspunde bine la tratament, anunţă presa britanică.
Luni, se vor efectua o serie de teste pentru a vedea dacă mexicanul are vreo problemă în urma impactului, dar premisele sunt favorabile. Momentan nu se ştie dacă atacantul va putea fi recuperat pentru partida următoare din Premier League a "lupilor".
"A fost un moment teribil pentru toţi. Am văzut panica în ochii staffului medical şi am fost extrem de îngrijorat. E pe mâini bune acum, deşi impactul a fost unul serios. Sper să am voie să îl vizitez la spital, dar am fost informat că are parte de cea mai bună îngrijire. Se întâmplă astfel de lucruri în fotbal, deşi nu e niciodată plăcut să asistăm la aşa ceva", a spus tehnicianul lui Wolves la final.
După 10 etape din Premier League, Wolves este pe 6, la egalitate cu ocupanta locului 5, Southampton. Arsenal a coborât pe 14, având o singură victorie în ultimele 5 etape.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo