Fotbal
Premier League

Primul antrenor care a primit ofertă să o preia pe Newcastle! Șeicii i-au oferit un salariu uriaș

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Miguel Almiron of Newcastle United celebrates after scoring his team's first goal during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Newcastle United

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
21/05/2020 la 09:30

Andre Villas-Boas a fost primul manager contactat de cei de la Newcastle, însă actualul antrenor al lui Olympique Marseille a refuzat oferta.

Premier League

David Luiz pleacă de la Arsenal după doar un an

ACUM 2 ORE

Antrenorul portughez al celor de la Olympique Marseille, Andre Villas-Boas, continuă să fie într-o situație dificilă la clubul francez, fiind în dubiu dacă să rămână pe bancă în condițiile plecării celui mai important aliat al său din conducerea clubului, Andoni Zubizaretta.

Fostul mare portar spaniol care a strâns peste 300 de meciuri la Barcelona și-a dat demisia de la club. Președintele clubului, Jacques-Henri Eyraud, s-a gândit să-l demită pe Villas-Boas, însă o asemenea decizie ar însemna ca Marseille să-i plătească acestuia o sumă de bani de care nu dispune în condițiile în care are probleme cu Fair-Play-ul Financiar și trebuie să vândă jucători de 60 de milioane de euro.

Ofertă de la Newcastle

Villas-Boas le-a spus celor de la RMC înainte de plecarea lui Zubizaretta că intenționează să rămână la Marseille și în sezonul următor, chiar dacă vor exista probleme financiare.

Dovada lui Villas-Boas pentru a arăta că vrea să rămână la Marseille vine din faptul că a primit ofertă de la Newcastle, clubul cumpărat de familia regală din Arabia Saudită, anunță L'Equipe. Însă fostul antrenor de la Chelsea și Tottenham a refuzat, deși salariul era mult mai mare.

Villas-Boas a stabilit deja dat de 15 iunie pentru începutul presezonului la Marseille (dacă sezonul următor începe pe 7 august) sau 27 iunie (dacă sezonul din Ligue 1 va începe pe 22 august).

Cei de la Marseille nu intenționează să-i facă o propunere lui Villas-Boas pentru prelungirea contractului dincolo de sezonul următor, în condițiile în care a refuzat deja o astfel de ofertă ce l-a făcut pe președintele clubului, Eyraud, să se gândească să-l demită.

Premier League

Un jucător de la Liverpool, primul transfer al șeicilor miliardari de la Newcastle în vară

ACUM 9 ORE
Premier League

S-a aflat motivul pentru care nu a vrut Kante să revină la antrenamente: "Nu e capabil să mintă"

IERI LA 14:58
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueChelseaNewcastle United
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 24 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe