Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul antrenor care a primit ofertă să o preia pe Newcastle! Șeicii i-au oferit un salariu uriaș

Sebastian Ujica

Publicat 21/05/2020 la 11:32 GMT+3

Andre Villas-Boas a fost primul manager contactat de cei de la Newcastle, însă actualul antrenor al lui Olympique Marseille a refuzat oferta.

Miguel Almiron of Newcastle United celebrates after scoring his team's first goal during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Newcastle United

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul portughez al celor de la Olympique Marseille, Andre Villas-Boas, continuă să fie într-o situație dificilă la clubul francez, fiind în dubiu dacă să rămână pe bancă în condițiile plecării celui mai important aliat al său din conducerea clubului, Andoni Zubizaretta.
Fostul mare portar spaniol care a strâns peste 300 de meciuri la Barcelona și-a dat demisia de la club. Președintele clubului, Jacques-Henri Eyraud, s-a gândit să-l demită pe Villas-Boas, însă o asemenea decizie ar însemna ca Marseille să-i plătească acestuia o sumă de bani de care nu dispune în condițiile în care are probleme cu Fair-Play-ul Financiar și trebuie să vândă jucători de 60 de milioane de euro.
Ofertă de la Newcastle
Villas-Boas le-a spus celor de la RMC înainte de plecarea lui Zubizaretta că intenționează să rămână la Marseille și în sezonul următor, chiar dacă vor exista probleme financiare.
Dovada lui Villas-Boas pentru a arăta că vrea să rămână la Marseille vine din faptul că a primit ofertă de la Newcastle, clubul cumpărat de familia regală din Arabia Saudită, anunță L'Equipe. Însă fostul antrenor de la Chelsea și Tottenham a refuzat, deși salariul era mult mai mare.
Villas-Boas a stabilit deja dat de 15 iunie pentru începutul presezonului la Marseille (dacă sezonul următor începe pe 7 august) sau 27 iunie (dacă sezonul din Ligue 1 va începe pe 22 august).
Cei de la Marseille nu intenționează să-i facă o propunere lui Villas-Boas pentru prelungirea contractului dincolo de sezonul următor, în condițiile în care a refuzat deja o astfel de ofertă ce l-a făcut pe președintele clubului, Eyraud, să se gândească să-l demită.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo