Tehnicianul de pe banca lui Bournemouth, Eddie Howe, este primul antrenor din Premier League care va renunța la o parte semnificativă din salariu în contextul crizei provocate de coronavirus. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani câștigă patru milioane de lire sterline pe an, însă va renunța la o parte din venit. Spre deosebire de Howe, jucătorii nu sunt deocamdată dispuși să facă acest pas.
https://i.eurosport.com/2019/05/05/2580104.jpg
Eddie Howe a luat această decizie în mod voluntar. După exemplul antrenorului, la fel vor proceda și directorul executive, directorul tehnic și antrenorul secund al echipei de pe Dean Court. De altfel, Sportsmail a anunțat că în Premier League sunt cel puțin 50 de angajați trimiși în șomaj tehnic. În orice caz, oficialii lui Bournemouth au dat asigurări că toată lumea își va păstra locul de muncă în timpul crizei provocate de coronavirus.
Premier League
Ce forță are Premier League! Una dintre cele mai slabe echipe, Bournemouth, cumpără de la Dortmund
18/01/2020 LA 05:55

Pandemia de coronavirus provoacă în continuare pierderi uriașe

Într-o declarație trimisă către Sportsmail, consiliul de administrație al Bournemouth a făcut câteva precizări: “Deoarece pandemia de coronavirus continuă să-și facă simțită prezența, acum există mai multe întrebări decât răspunsuri cu privire la efectele pe care le are. Cu toate acestea, un lucru este sigur – starea de bine a angajaților, a suporterilor, a comunității locale și a tuturor oamenilor din întreaga lume are o semnificație mult mai mare decât meciurile de fotbal. În cadrul consiliului căutăm continuu modalități de a asigura viitorul clubului și al angajaților noștri pentru momentul în care sezonul se va relua. Astfel, directorul executiv, Neill Blake, directorul tehnic Richard Hughes, antrenorul Eddie Howe și antrenorul secund Jason Tindall au renunțat la o parte semnificativă a salariului lor pe timpul acestei perioade de incertitudine. De asemenea, am sfătuit un număr de angajați să intre temporar în șomaj tehnic ca urmare a pandemiei în curs de desfășurare. Aceste măsuri au fost luate pentru a proteja stabilitatea financiară a clubului în timpul unei perioade atât de incerte, nu numai pentru fotbal, ci pentru întreprinderile din întreaga lume”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Championship
Bournemouth, a 2-a echipă promovată în Premier League! "Cireșele" revin pe prima scenă după doi ani
03/05/2022 LA 20:37
Championship
Bournemouth – de la liderul detașat din Championship la o serie de înfrângeri în ultimele două luni
17/01/2022 LA 12:30