Întreg lotul lui Burnley precum și staff-ul au fost testați în weekend pentru coronavirus, înainte de revenirea la antrenamente. Clubul a anunțat că va respecta protocolul Premier League iar Ian se va autoizola pentru șapte zile pentru ca apoi să fie testat din nou în săptămâna care începe pe 25 mai.
”Ian este asimptomatic și se află în siguranță acasă la el acum. El va comunica constant cu personalul clubului privind revenirea la antrenamente de îndată ce va rezultatele testelor vor fi negative. Burnley îi urează toate cele bune lui Ian și familiei sale!”, se arată în comunicatul clubului.
Premier League a informat astăzi că șase jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus în urma testelor efectuate. Toate cluburile au testat jucătorii și staff-ul tehnic la finalul săptămânii trecute iar ultimele rezultate au fost aflate astăzi.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Au fost testați în total 748 de jucători iar șase dintre ei au fost depistați pozitiv, ei fiind de la trei cluburi diferite. Premier League a informat că aceștia vor sta în izolare pentru șapte zile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52