Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul club din Premier League care confirmă un caz de coronavirus din cele depistate astăzi

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/05/2020 la 23:05 GMT+3

Burnley FC a confirmat că secundul lui Sean Dyche, Ian Woan, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus.

Premier League

Credit imagine: Getty Images

Întreg lotul lui Burnley precum și staff-ul au fost testați în weekend pentru coronavirus, înainte de revenirea la antrenamente. Clubul a anunțat că va respecta protocolul Premier League iar Ian se va autoizola pentru șapte zile pentru ca apoi să fie testat din nou în săptămâna care începe pe 25 mai.
”Ian este asimptomatic și se află în siguranță acasă la el acum. El va comunica constant cu personalul clubului privind revenirea la antrenamente de îndată ce va rezultatele testelor vor fi negative. Burnley îi urează toate cele bune lui Ian și familiei sale!”, se arată în comunicatul clubului.
Premier League a informat astăzi că șase jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus în urma testelor efectuate. Toate cluburile au testat jucătorii și staff-ul tehnic la finalul săptămânii trecute iar ultimele rezultate au fost aflate astăzi.
Au fost testați în total 748 de jucători iar șase dintre ei au fost depistați pozitiv, ei fiind de la trei cluburi diferite. Premier League a informat că aceștia vor sta în izolare pentru șapte zile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo