Newcastle este primul club din Premier League care și-a trimis angajații în șomaj tehnic din cauza pandemiei de COVID-19. Este vorba de toți angajații clubului cu excepția jucătorilor. Directorul Lee Charnley le-a transmis vestea pe email angajaților, motivând că aceasta a fost luată pentru protejarea viitorului clubului.
Cei de la Newcastle le-au făcut instructaj angajaților pentru a aplica pentru șomaj tehnic cu păstrarea actualui job - practic, angajații vor primi din partea Guvernului 100% din salariu pentru un maxim de 2.500 de lire pe o perioadă determinată. În cazul celor de la Newcastle este vorba de luna aprilie, însă perioada poate fi prelungită dacă Premier League nu revine.

Prima echipă e neafectată

Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
IERI LA 15:42
Afectați de decizie au fost cei din staff-ul academiei, scouterii, angajații pe relații cu media, dar și staff-ul Newcastle United Foundation, cei care săptămâna trecută au lucrat pentru a trimite pachete de mâncare către abonații în vârstă ai clubului.
Decizia clubului de pe St James Park este una curioasă deoarece decizia nu face referire la prima echipă iar aceasta este cea care afectează cel mai mult bugetul echipei: jucătorii încasează anual 100 de milioane de lire sterline.
Patronul celor de la Newcastle, Mike Ashley, a fost criticat săptămâna trecută după ce i-a taxat pe abonații care au aplicat pentru sezonul 2020/2021, în ciuda faptului că momentan Premier League este suspendat pentru pandemia de COVID-19.
Ashley și-a mai atras furia colectivă după ce a solicitat ca magazinele clubului să rămână deschise pe perioada pandemiei, susținând că sunt servicii esențiale, însă a fost refuzat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
18/01/2022 LA 06:06