Conform Daily Mail, suporterii care au loje private pe stadionul lui Newcastle au fost informați că își pot face planuri pentru o revenire la meciurile de acasă chiar la partida cu Burnley de pe 3 octombrie. Fiecare lojă va funcționa la jumătate din capacitate.
Clubul a folosit lojele private până acum pentru a găzdui presa de când fotbalul s-a întors după pauza cauzată de pandemia de coronavirus astfel că există deja protocoale speciale pentru acele zone.
Fanii au șanse mari să revină pe stadioanele din Premier League! Ce nu vor avea voie să facă
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 4 ORE

Newcastle vrea să aducă suporterii înapoi la stadion

Newcastle lucrează acum ca să aducă cât mai mulți suporteri înapoi pe St. James începând cu luna octombrie. Cei care au abonamente la lojele private au fost primii consultați iar următoarul pas va fi găsirea unei soluții pentru a include și deținătorii de abonamente normale.
Nu pot fi determinate în acest moment numerele exacte, dar clubul speră ca peste o treime din stadion (52.000) să poată fi umplut după aprobarea de la Premier League, cei care au informat că lucrează în această perioadă pentru întoarcerea fanilor pe stadioane în octombrie.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 6 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59