Conform Daily Mail, suporterii care au loje private pe stadionul lui Newcastle au fost informați că își pot face planuri pentru o revenire la meciurile de acasă chiar la partida cu Burnley de pe 3 octombrie. Fiecare lojă va funcționa la jumătate din capacitate.
Clubul a folosit lojele private până acum pentru a găzdui presa de când fotbalul s-a întors după pauza cauzată de pandemia de coronavirus astfel că există deja protocoale speciale pentru acele zone.
Fanii au șanse mari să revină pe stadioanele din Premier League! Ce nu vor avea voie să facă
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Newcastle vrea să aducă suporterii înapoi la stadion

Newcastle lucrează acum ca să aducă cât mai mulți suporteri înapoi pe St. James începând cu luna octombrie. Cei care au abonamente la lojele private au fost primii consultați iar următoarul pas va fi găsirea unei soluții pentru a include și deținătorii de abonamente normale.
Nu pot fi determinate în acest moment numerele exacte, dar clubul speră ca peste o treime din stadion (52.000) să poată fi umplut după aprobarea de la Premier League, cei care au informat că lucrează în această perioadă pentru întoarcerea fanilor pe stadioane în octombrie.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24