Chelsea a avut o campanie răsunătoare de transferuri în vara trecută, iar unii jucători ai londonezilor nu mai au loc în echipă. Ca atare, în vară e posibil ca mai mulți fotbaliști să părăsească formația de pe Stamford Bridge.
Calcio Mercato scrie că primul jucător care va pleca de la Chelsea în "era Tuchel" va fi italianul de origine braziliană, Emerson Palmieri. Fundașul stânga de 26 de ani mai are contract până în vara lui 2022 și Chelsea va încerca să îl vândă în vară, stabilindu-i un preț de 17 milioane de £.
Potrivit sursei citate, Napoli și Inter sunt echipele interesate pentru a-l readuce în Serie A pe Palmieri. Conte îl cunoaște foarte bine pe jucătorul pentru care tocmai el a insistat să fie cumpărat de Chelsea și ar vrea să-l aibă din nou sub comandă la Inter.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Citește și: WERNER AR PUTEA PLECA DE LA CHELSEA DUPĂ DOAR UN SEZON. LOVITURĂ DE TEATRU: UNDE POATE AJUNGE
https://i.eurosport.com/2020/02/17/2776543.jpg

Emerson Palmieri va pleca în vară de la Chelsea

Palmieri a jucat doar 11 partide în acest sezon în toate competițiile pentru Chelsea. Concurența e uriașă la clubul londonez și șansele internaționalului italian de a juca sunt mici, deși acesta a fost lăudat de Thomas Tuchel în urmă cu puțin timp.
"El nu joacă, dar este un tip uimitor care se antrenează la cel mai înalt nivel și nu dezamăgește niciodată echipa cu mentalitatea sa.A fost o decizie foarte grea astăzi să îl scoatem din echipă.", a declarat Tuchel înaintea meciului cu Everton de săptămâna trecută.
Palmieri s-a născut în Brazilia și a crescut la Santos, iar prima echipă europeană la care a evoluat a fost Palermo, unde a fost împrumutat de clubul brazilian. Ulterior a fost împrumutat la AS Roma, iar clubul capitolin l-a cumpărat definitiv în ianuarie 2017. După numai un an a fost cedat la Chelsea în schimbul a 18 milioane de £.
Palmieri are 12 selecții la naționala mare a Italiei și chiar dacă a jucat puțin în ultima vreme cota sa rămâne una ridicată, iar o întoarcere în Serie A i-ar putea fi de folos.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22