Apărarea londonezilor a avut parte de un nou meci complicat, cu multe greșeli de poziționare făcute de fundașii centrali David Luiz și Mustafi. În ciuda situației din clasament, Norwich a fost echipa care a avut ocaziile mai mari, în special în repriza secundă. Pukki și Cantwell au fost cei mai periculoși oameni din atacul formației pregătite de Daniel Farke.
Teemu Pukki a deschis scorul în minutul 21, cu un șut deviat, la care Leno n-a putut să intervină. Aubameyang a adus egalarea după 8 minute, din penalty. Gabonezul ratase inițial, dar arbitrul Tierney a dictat repetarea loviturii, din cauza fundașilor lui Norwich care au intrat prea devreme în careu. Cantwell a readus-o pe Norwich la conducere chiar înainte de pauză, cu o execuție cu latul, la colțul lung. Tot Aubameyang a punctat pentru "tunari" în minutul 57, când a profitat de o centrare deviată în fața porții apărate de Krul.
Faza cu repetarea penalty-ului:
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Până la final, Norwich a atacat în valuri poarta formației londoneze, dar fără succes. Portarul german Leno a avut multe intervenții miraculoase în fața acelorași Pukki și Cantwell, care n-au reușit să semneze "dubla".
Arsenal continuă criza din acest sezon, chiar și după demiterea lui Unai Emery. Echipa din nordul Londrei a notat a șasea partidă consecutivă fără victorie în Premier League și se află abia pe poziția a 8-a. De cealaltă parte, Norwich se zbate în zona retrogradării, la trei puncte sub linia roșie.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03