Apărarea londonezilor a avut parte de un nou meci complicat, cu multe greșeli de poziționare făcute de fundașii centrali David Luiz și Mustafi. În ciuda situației din clasament, Norwich a fost echipa care a avut ocaziile mai mari, în special în repriza secundă. Pukki și Cantwell au fost cei mai periculoși oameni din atacul formației pregătite de Daniel Farke.
Teemu Pukki a deschis scorul în minutul 21, cu un șut deviat, la care Leno n-a putut să intervină. Aubameyang a adus egalarea după 8 minute, din penalty. Gabonezul ratase inițial, dar arbitrul Tierney a dictat repetarea loviturii, din cauza fundașilor lui Norwich care au intrat prea devreme în careu. Cantwell a readus-o pe Norwich la conducere chiar înainte de pauză, cu o execuție cu latul, la colțul lung. Tot Aubameyang a punctat pentru "tunari" în minutul 57, când a profitat de o centrare deviată în fața porții apărate de Krul.
Faza cu repetarea penalty-ului:
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
17/01/2022 LA 10:34
Până la final, Norwich a atacat în valuri poarta formației londoneze, dar fără succes. Portarul german Leno a avut multe intervenții miraculoase în fața acelorași Pukki și Cantwell, care n-au reușit să semneze "dubla".
Arsenal continuă criza din acest sezon, chiar și după demiterea lui Unai Emery. Echipa din nordul Londrei a notat a șasea partidă consecutivă fără victorie în Premier League și se află abia pe poziția a 8-a. De cealaltă parte, Norwich se zbate în zona retrogradării, la trei puncte sub linia roșie.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53