Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul mare transfer din 2021! Sport.es: "Acord total între City şi Barcelona pentru Eric Garcia"

Cristian Mihală

Actualizat 01/01/2021 la 16:51 GMT+2

Sport.es anunţă primul transfer important din 2021: Barcelona şi Manchester City s-au înţeles pentru transferul lui Eric Garcia. Fundaşul va reveni în Catalunya din această iarnă, în schimbul a 10 milioane de euro.

Eric Garcia, în City - Liverpool 4-0

Credit imagine: Eurosport

"Acord total pentru transferul lui Eric Garcia" e titlul dat de sursa citată, care anunţă că, deşi a cochetat cu ideea de a aştepta până în vară, pentru a-l aduce gratis pe Camp Nou, oficialii blaugrana au preferat să facă un efort financiar pentru a-l înregimenta din această lună. Asta şi pentru că Pique este accidentat, iar Barcelona e descoperită în zona fundaşilor centrali.

Eric Garcia a vrut neapărat la Barcelona. Avea şanse minime să fie titular constant la City

Anul trecut, Eric Garcia a prins neașteptat de multe meciuri în tricoul lui Manchester City, Guardiola, mentorul său, dorind să îl intergreze în planul de viitor al echipei. În subsidiar, Pep voia să îi ofere suficiente minute și pentru că fotbalistul era nemulțumit de statutul său, iar finalul contractului se apropia, fără ca spaniolul să își pună semnătura pe o nouă înțelegere. Asta în ciuda eforturilor clubului englez: City i-a făcut mai multe oferte de prelungire, toate refuzate.
În vară, s-a aflat și de ce apărătorul spaniol refuză oferta de prelungire a vicecampioanei din Premier League. Barcelona, formația sa de suflet, îl curta intens, catalanii promițându-i postul de titular.
La City a ajuns acum şase luni Ruben Dias, care a devenit punct fix în echipă, astfel că pentru postul de fundaș central stânga se vor lupta Ake și Laporte. Ca atare, Eric Garcia știa că nu va primi foarte multe șanse, chiar dacă Pep a încercat să îi ofere în continuare minute.
Eforturile lui Guardiola și ale lui City de a-l convinge pe jucător să rămână pe Etihad au fost în van, deciziza fiind deja luată: Eric Garcia se va întoarce la Barcelona. City a ales ca despărţirea să se producă în ianuarie, contra unei sume de bani, după ce catalanii au înaintat o ofertă oficială de 10 milioane de euro.
City a efectuat în această săptămână noi teste de coronavirus, iar acestea nu au relevat noi cazuri de COVID-19. Ca atare, după ce partida cu Everton a fost amânată, confruntarea cu Chelsea nu e în pericol. Primul mare derby din fotbal în 2021 va avea loc duminică, pe Stamford Bridge, de la 18:30 (Eurosport 1 şi Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, etapa 17
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo