Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer pe care îl va face Liverpool devine certitudine: "Klopp a stabilit deja întâlnirea!"

Irina Aldea

Publicat 20/04/2020 la 19:01 GMT+3

Liderul din Premier League a primit o confirmare puternică în cazul transferului lui Timo Werner pe Anfield.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Interesul liderului din Premier League rămâne viu în privința transferului lui Timo Werner pe Anfield, iar Cormoranii au primit recent o confirmare din partea RB Leipzig. În contractual germanului se pare că există o clauză de reziliere de 52 de milioane de lire sterline, însă în contextul pandemiei de coronavirus, Liverpool este pregătită să facă toate eforturile pentru a duce la bun sfârșit transferul atacantului de 24 de ani.
Timo Werner würde Fortsetzung der Bundesliga begrüßen
În weekend-ul care tocmai a trecut, Bleacher Report a transmis că Werner ia lecții de engleză pe timpul pandemiei de coronavirus, și nu doar pentru a-și perfecționa abilitățile lingvistice. De asemenea, Timo a precizat că i-ar face plăcere să evolueze în Premier League, cel mai frumos campionat de fotbal din lume. În acest timp, clubul lui Klopp nu este singurul interest de german. Italienii de la Inter Milan au pus și ei ochii pe atacantul german.

Liverpool, în pole position pentru transferul lui timo Werner

Chiar și așa, jurnalistul german al Bild, Christian Falk, a fost vehement cu privire la subiectul transferului lui Werner la Inter: “Werner nu va merge la Inter. Sunt deja întâlniri programate cu Jurgen Klopp. Liverpool sunt mari favoriți pentru a-l cumpăra în fereastra de transferuri din vară”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo