Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer pe care-l vrea Pep Guardiola după eliminarea din Champions League este Upamecano

Ion Alexandru

Publicat 16/08/2020 la 09:01 GMT+3

Pep Guardiola vrea să-și întărească echipa pentru sezonul viitor! Manchester City a suferit la capitolul defensiv, așa că managerul catalan începe cu transferuri în acel compartiment.

Pep Guardiola vrea să întărească defensiva lui Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Francezul Dayot Upamecano de la RB Lepizig este prima opțiune pentru Guardiola, dar nemții nu vor să-l lase să plece în acest moment. Managerul lui Manchester City știe că în vara lui 2021, Upamecano are clauză conform căreia poate pleca de la Leipzig pentru 50 de milioane, dar nu vrea să aștepte până atunci. Upamecano a făcut o partida minunată împotriva lui Atletico Madrid! Francezul de 21 de ani a fost omul numărul 1 din defensivă lui Leipzig în partida care i-a adus pe nemți, în premieră, în semifinalele Champions League. Manchester United și Arsenal îl monitorizează de mai mult timp pe Upamenaco.

Alternativa Koulibaly

Pep Guardiola a primit aprobarea șeicilor miliardari de la Manchester City începerea negocierilor cu Napoli în vedera transferului de 100 de milioane a lui Kalidou Koulibaly. Senegalezul este de mai mult timp pe lista lui Guardiola, iar ieșirea premătură din Champions League grăbește discuțiile dintre cele două cluburi. Fanii lui Manchester City nu sunt încântați de această variantă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo