Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer pe care Mourinho îl încearcă la Tottenham. Levy și-a dat deja acordul

Cristian Mihală

Actualizat 20/11/2019 la 12:32 GMT+2

Jose Mourinho a vorbit, înainte de a semna cu Tottenham, și despre strategia de transferuri din iarnă. Portughezul și Daniel Levy au convenit ca Bruno Fernandes să fie ținta numărul unu a lui Spurs în perioada de mercato următoare.

Jose Mourinho

Credit imagine: Reuters

În vârstă de 25 de ani, Bruno Fernandes încă evoluează la Sporting, deși calitatea pe care o are cu siguranță îl recomandă pentru o echipă mare a Europei.
Anul trecut, a marcat 31 de goluri pentru echipa sa, iar în vară a fost foarte aproape de un transfer în Premier League, Spurs și United luptându-se pentru semnătura sa. Mijlocașul a fost foarte aproape de londonezi, lucru recunoscut chiar de președintele clubului.
"Părea imposibil să-l păstrăm pe Bruno Fernandes, dar am reuşit. Eram pregătiţi să-l vindem pentru preţul corect şi am avut oferte. Tottenham a venit pe final cu 45 de milioane de euro, plus un bonus de 20 de milioane de euro în cazul în care echipa câştiga campionatul în Anglia şi UEFA Champions League", spunea Frederico Varandas, președintele lui Sporting.
Bruno Fernandes

Primul transfer al lui Mourinho la Tottenham: se răzbună pe United

Acum, mirror.co.uk notează că Levy și Mourinho au vorbit deja despre viitoarele achiziții și ambii îl văd pe mijlocașul lusitan o prioritate. În condițiile în care Eriksen refuză să își prelungească înțelegerea și va pleca mai mult ca sigur, Spurs are nevoie de un înlocuitor pe măsură, iar Fernandes e candidatul ideal.
Am fost surprins de cât de bun a fost Bruno Fernandes sezonul trecut. Era ușor să anticipezi că va fi un jucător mare, pentru că are foarte multă calitate. Dar să înscrii un număr atât de mare de goluri, asta m-a surprins. Lovește mingea excelent, are o lovitură de cap foarte bună, e calm în joc și știe să găsească perfect spațiile. Are tot ce îi trebuie | Mourinho, despre Bruno Fernandes, în vară.
Mijlocașul lui Sporting e și printre prioritățile lui Manchester United, astfel că Mourinho cu atât mai mult îl dorește pe mijlocaș, pentru a-și lua revanșa în acest mod față de fosta sa echipă.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo