În vârstă de 25 de ani, Bruno Fernandes încă evoluează la Sporting, deși calitatea pe care o are cu siguranță îl recomandă pentru o echipă mare a Europei.
Anul trecut, a marcat 31 de goluri pentru echipa sa, iar în vară a fost foarte aproape de un transfer în Premier League, Spurs și United luptându-se pentru semnătura sa. Mijlocașul a fost foarte aproape de londonezi, lucru recunoscut chiar de președintele clubului.
"Părea imposibil să-l păstrăm pe Bruno Fernandes, dar am reuşit. Eram pregătiţi să-l vindem pentru preţul corect şi am avut oferte. Tottenham a venit pe final cu 45 de milioane de euro, plus un bonus de 20 de milioane de euro în cazul în care echipa câştiga campionatul în Anglia şi UEFA Champions League", spunea Frederico Varandas, președintele lui Sporting.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
https://i.eurosport.com/2019/08/30/2666045.jpg

Primul transfer al lui Mourinho la Tottenham: se răzbună pe United

Acum, mirror.co.uk notează că Levy și Mourinho au vorbit deja despre viitoarele achiziții și ambii îl văd pe mijlocașul lusitan o prioritate. În condițiile în care Eriksen refuză să își prelungească înțelegerea și va pleca mai mult ca sigur, Spurs are nevoie de un înlocuitor pe măsură, iar Fernandes e candidatul ideal.
Am fost surprins de cât de bun a fost Bruno Fernandes sezonul trecut. Era ușor să anticipezi că va fi un jucător mare, pentru că are foarte multă calitate. Dar să înscrii un număr atât de mare de goluri, asta m-a surprins. Lovește mingea excelent, are o lovitură de cap foarte bună, e calm în joc și știe să găsească perfect spațiile. Are tot ce îi trebuie | Mourinho, despre Bruno Fernandes, în vară.
Mijlocașul lui Sporting e și printre prioritățile lui Manchester United, astfel că Mourinho cu atât mai mult îl dorește pe mijlocaș, pentru a-și lua revanșa în acest mod față de fosta sa echipă.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
Serie A
Jose Mourinho și-a ales favorita la titlu în Serie A! "Mi-ar plăcea să câștige"
25/04/2022 LA 04:59