Nuno Mendes, fundaș stânga de 18 ani, a devenit o piesă esențială pentru Sporting, noua campioană Portugaliei. El a jucat în 34 de meciuri în acest sezon pentru echipa de pe Jose Alvalade.
Conform celor de la Daily Mail, City a început deja negocierile cu agentul lui Mendes, Miguel Pinho, cel care îl reprezintă și pe Bruno Fernandes, de la Manchester United.
La aceste negocieri City a vrut să afle dacă Sporting este dispusă să renunțe în această vară la Mendes, însă portughezii îl vor vinde doar dacă City va plăti o sumă record
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM 5 ORE
.

#Euroscout Nuno Mendes, surpriza din Portugalia #2

Negocieri dure între City și Sporting

La prima rundă a negocierilor, care a avut loc acum două săptămâni, Sporting nu a oferit nicio sumă concretă celor de la City, însă au specificat că vor să stabilească un nou record pentru club. Vechiul record este deținut de Bruno Fernandes, cumpărat de United pentru 46 de milioane de lire.
Sporting vrea, de asemenea, să aștepte până când selecționerul Fernando Santos va anunța lotul pentru Euro 2020. Dacă Mendes va fi inclus, cota sa va crește automat.
Conform Daily Mail, Sporting este dispusă să renunțe la Mendes doar pentru un minim de 70 de milioane de euro de la City.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 8 ORE
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20