Odată ce pandemia de coronavirus va scădea în intensitate, Manchester City va porni toate demersurile pentru a-l aduce pe Etihad pe mijlocașul Aouar, care pare să aibă un viitor strălucit în fotbal. Clubul antrenat de Pep Guardiola nu va avea o misiune ușoară în obținerea transferului de la Lyon.
Juventus este și ea interesată de internaționalul francez de la tineret, iar relația excelentă dintre Juve și Lyon la nivel de conducere ar putea juca un rol important în negocierile de transfer. Cu toate acestea, un al treilea club a intrat în cursă. Este vorba despre PSG, ai cărei șefi vor să facă în această vară o propunere pentru a-l aduce pe Aouar pe Parc des Princes.
Din cauza crizei provocate de coronavirus, până în prezent, niciun club nu a avut încă un contact formal cu Lyon în legătură cu o eventuală mutare. Cu toate acestea, Lyon nu va bloca plecarea lui Aouar în această vară dacă francezul dorește să plece, deși nu vor face afaceri cu nimeni care oferă mai puțin de 50 de milioane de euro.
Serie A
Juventus îi scoate la vânzare pe Ramsey și Rabiot pentru a transfera un mijlocaș ofensiv de clasă
01/04/2021 LA 10:21
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08