Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul transfer pregătit de Pep Guardiola pentru sezonul viitor! Se luptă cu Juventus și PSG

Irina Aldea

Publicat 24/04/2020 la 18:55 GMT+3

Jurnaliștii de la RMC au anunțat că Manchester City va lua legătura cu Lyon pentru transferul mijlocașului francez de 21 de ani, Houssem Aouar.

Houssem Aouar

Credit imagine: Getty Images

Odată ce pandemia de coronavirus va scădea în intensitate, Manchester City va porni toate demersurile pentru a-l aduce pe Etihad pe mijlocașul Aouar, care pare să aibă un viitor strălucit în fotbal. Clubul antrenat de Pep Guardiola nu va avea o misiune ușoară în obținerea transferului de la Lyon.
Juventus este și ea interesată de internaționalul francez de la tineret, iar relația excelentă dintre Juve și Lyon la nivel de conducere ar putea juca un rol important în negocierile de transfer. Cu toate acestea, un al treilea club a intrat în cursă. Este vorba despre PSG, ai cărei șefi vor să facă în această vară o propunere pentru a-l aduce pe Aouar pe Parc des Princes.
Din cauza crizei provocate de coronavirus, până în prezent, niciun club nu a avut încă un contact formal cu Lyon în legătură cu o eventuală mutare. Cu toate acestea, Lyon nu va bloca plecarea lui Aouar în această vară dacă francezul dorește să plece, deși nu vor face afaceri cu nimeni care oferă mai puțin de 50 de milioane de euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo