Pep Guardiola, antrenorul campioanei en-titre, Manchester City, şi cel puţin opt jucători din prima echipă a clubului englez de pe Etihad vor intra în autoizolare pentru 14 zile la revenirea în Marea Britanie, pentru posibila reluare a Premier League, transmite The Times. Campionatul din Anglia a fost suspendat în martie din cauza pandemiei de coronavirus, iar măsurile restrictive impuse de guvern urmează să expire pe 7 mai, însă starea de alertă rămâne valabilă din cauza riscului crescut de o nouă izbucnire a numărului de cazuri de infectare.
Cluburile din Premier League plănuiesc reluarea sezonului pe 8 iunie, cu meciuri fără spectatori, iar jucătorii şi antrenorii străini care revin în Anglia vor trebui să intre în carantină conform actualelor directive de stopare a răspândirii COVID-19. Conform The Times, cel puţin patru antrenori se află în această situaţie. Pep Guardiola s-a deplasat în Spania din cauza decesului mamei sale din această lună, în timp ce alţi opt jucători ai lui City se află în ţările lor de origine.

Patru antrenori din Premier League urmează să intre în carantină

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Antrenorul lui Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, şi staff-ul său sunt în Portugalia, iar alţi cinci jucători din echipă nu se află în Anglia. Antrenorii german Daniel Farke (Norwich City) şi austriac Ralph Hasenhuettl (Southampton), alături de jucători de la aceste cluburi, dar şi de la Brighton, se află de asemenea în străinătate.
Pe de altă parte, antrenorul lui Crystal Palace, Roy Hodgson, se confruntă cu o problemă diferită față de ceilalți antrenori amintiți anterior. În vârstă de 72 de ani, Hodgson se confruntă cu perspectiva de a fi interzis de la toate activitățile privind pregătirea echipei, el fiind cel mai în vârstă tehnician din Premier League.
Cluburile din Premier League vor participa vineri la o videoconferinţă despre a discuta opţiunile de reluarea a acestui sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22