Lipsa lui Kai Havertz din lotul lui Chelsea pentru meciul cu Rennes a atras atenția presei internaționale, dar la scurt timp clubul londonez a venit cu explicații. Internaționalul german a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus și a intrat în autoizolare.
Frank Lampard a confirmat informația chiar înainte de meciul cu Rennes, conform unei postări de pe contul oficial de Twitter al clubului londonez: "Frank Lampard a confirmat că Havertz a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19. Ca urmare, jucătorul a intrat în autoizolare și nu va lua parte la meciul cu Rennes din Champions League."
Premier League
Klopp: "Unii pot spune că Chelsea a fost 45 de minute cu 3 clase peste". Tuchel şi-a lăudat echipa
28/08/2021 LA 20:40
Pe lângă meciul cu Rennes, Kai Havertz va pierde cel mai probabil și meciul cu Sheffield United din Premier League de la finalul acestei săptămâni, dar și partidele naționalei Germaniei de la jumătatea acestei luni.

Havertz devenise titular incontestabil la Chelsea

Transferat înaintea acestui sezon de la Bayer Leverkusen pentru 80 de milioane de €, Kai Havertz s-a impus repede în echipa lui Frank Lampard. Mijlocașul german a jucat titular în toate cele 7 partide din Premier League, înscriind un gol și oferind și 2 assist-uri.
De asemenea, Havertz a fost integralist și în partidele cu Sevilla (0-0) și Krasnodar (4-0) din Champions League și a jucat și în meciul cu Barnsley din Cupa Ligii, partidă în care a marcat un hattrick.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12
Premier League
Premier League 2021/22: Chelsea | Echipa londoneză este o candidată serioasă la titlu în acest sezon
26/07/2021 LA 13:28