Inițial, proiectul de 60 milioane de lire sterline trebuia să fie demarat în luna decembrie a acestui an și să fie încheiat în vara anului 2022, însă pandemia le-a dat planurile peste cap "cormoranilor". Sezonul actual din Premier League a fost întrerupt la începutul lunii martie și se va relua, cel mai probabil, în iunie, motiv pentru care planurile de construcție vor fi și ele puse pe hold. Așadar, noua data de începere a lucrărilor va fi, în cel mai bun caz, decembrie 2021, acestea urmând să fie încheiate în vara anului 2023.

Anfield va ajunge la 61.000 de locuri

În urma lucrărilor respective, capacitatea stadionului Anfield va ajunge la 61.000 de locuri, cu 7.000 mai mult decât în prezent. Proiectul de extindere va dura un an și jumătate și va avea nevoie de două perioade de vară cu acces interzis publicului pentru a putea fi derulat cu succes.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Cum Liverpool va fi nevoită să joace foarte multe meciuri în această vară, oficialii "cormoranilior" au regândit repede planul de construcție și au ajuns la concluzia că proiectul trebuie să fie amânat cu cel puțin un an.
"Din cauza întreruperilor din sezonul curent, cauzate de pandemia de Covid-19, clubul Liverpool și-a asumat responsabilitatea prin care va amâna proiectul de extindere a stadionului Anfield Road cu minimum 12 luni.", a spus Andy Hughes, directorul operațional de la Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38