Bucuria calificării în "sferturile" competiției a fost imensă, dar victoria spectaculoasă de miercuri seară poate fi privită și ca o problemă din punct de vedere al programului aglomerat al "cormoranilor". Liverpool se luptă în acest moment pe cinci fronturi: Premier League, UEFA Champions League, Cupa Ligii, Cupa Angliei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Formația antrenată de Klopp o va întâlni pe Aston Villa în următoarea fază a Cupei Ligii, pe 16 sau 17 decembrie. În aceeași săptămână, pe 18 decembrie, Liverpool se va deplasa în Qatar ca să joace la Campionatul Mondial al Cluburilor. Chiar și dacă și-ar propune, Jurgen Klopp n-ar avea cum să alinieze același prim 11 la ambele confruntări.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707816.jpg
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM O ZI
Oficialii liderului actual din Premier League au trimis o scrisoare în care cer reprogramarea meciului din Cupa Ligii. În cazul în care EFL (English Football League) menține data inițială a partidei, Liverpool va trebui să își împartă lotul în două echipe total diferite cu care să meargă în deplasările de la Birmingham și Doha.
Începând cu meciul din campionat împotriva celor de la Aston Villa (mâine, ora 17:00), Liverpool ar putea juca 19 meciuri în mai puțin de trei luni. Jucătorii lui Jurgen Klopp ar urma să călătorească minimum 20.000 de kilometri.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707817.jpg
Liverpool este pe primul loc în Premier League, cu 28 de puncte și nicio înfrângere după zece etape. "Cormoranii" n-au mai câștigat titlul în Anglia din 1990, când competiția se numea First Division, iar toate forțele din acest sezon sunt îndreptate către atingerea acestui obiectiv mult așteptat pe Anfield Road.

Programul lui Liverpool din luna decembrie:

https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707819.jpg

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League

Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27