Atacantul celor de la FC Liverpool, Sadio Mane, a promis că Liverpool va avea o reacție pozitivă după eliminarea din Cupa Angliei în fața celor de la Chelsea și înfrângerea din campionat cu Watford și cea din UEFA Champions League cu Atletico.
Liverpool nu avea nicio înfrângere în campionat în acest sezon până la meciul de pe Vicarage Road. Mane este încrezător că Liverpool își va reveni rapid după această perioadă mai slabă. Prima ocazie: sâmbătă, în direct pe Eurosport de la ora 14.30, contra celor de la Bournemouth.
Avem un nou meci important duminică împotriva celor de la Bournemouth și apoi miercuri contra lui Atletico așa că vom fi pregătiți și vom reveni. Astfel de perioade pot avea loc în fotbal și suntem obișnuiți cu asta. Trebuie doar să continuăm să muncim din greu și să continuăm dacă vrem să fim mari campioni
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 15 ORE
Unul dintre jucătorii care n-au dezamăgit contra lui Chelsea în Cupa Angliei a fost puștiul de 18 ani, Curtis Jones, cel care a avut câteva momente bune în prima repriză și imediat după pauză.
Cred că pentru un tânăr jucător la un club atât de mare nu este deloc ușor să primești minute, nu atâtea câte ți-ai dori sau în meciurile în care ți-ai dori, dar managerul a arătat că are multă încredere în mine și în restul jucătorilor tineri. Sper că i-am răsplătit încredere și abia aștept următoarele șanse care vor veni pe parcurs
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 19 ORE
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11