Bellerin a vorbit în trecut despre problemele de mediu și impactul pe care îl au schimbările climatice asupra societății. Spaniolul este atât de dedicat ideii de sustenabilitate și de protejare a mediului înconjurător încât își cumpără haine doar de la magazinele second-hand.
Scopul organizației este să creeze o climă mai sănătoasă, cu scopul de a se ajunge la aer și apă curate pentru a exista un habitat potrivit pentru animalele și plantele din sălbaticie. Astfel, vor fi plantați copaci în pădurea amazoniană pentru a susține ecosistemele esențiale și pentru a se crea oportunități sociale pentru localnici prin conservare și restaurare.
”Când eram copil în Barcelona, am petrecut mult timp cu bunicul meu plantând copaci în grădina sa și jucându-mă în păduri, așa că este o problemă foarte apropiată de inima mea. Când am văzut ce treabă minunată se face la One Tree Planted, nu doar prin plantarea copacilor dar și prin ajutarea comunităților, am știut că este ceva în care vreau să mă implic”, a afirmat Bellerin.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM O ZI
”Sper ca făcând asta și folosindu-mi platforma, alții vor vedea cât de important este să avem grijă de planeta noastră și să donăm la cauzele care ne afectează pe toți”, a completat el.
Diana Chaplin, director la One Tree Planted, a afirmat: ”Este minunat să știm că există susținători ai mediului înconjurător în lumea sportului”.
”Pasiunea lui Hector este uriașă și are un impact real și chiar ne ajută să plantăm copacii de care avem nevoie. Vor avea efecte pozitive pentru oameni și natură timp de mulți ani”, a precizat ea.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
IERI LA 05:34