Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Promisiunea lui Klopp pentru sezonul viitor + ce a declarat germanul despre Jadon Sancho

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/06/2020 la 16:57 GMT+3

Jurgen Klopp a declarat că principala sa preocupare în acest moment este să păstreze intact lotul lui Liverpool pentru sezonul viitor.

Jürgen Klopp a adus primul titlu pe Anfield în 30 de ani

Credit imagine: SID

Managerul lui Liverpool insistă că echipa sa ”nu are nevoie de o pauză” și că este puțin probabil ca noii campioni să fie activi în fereastra de transferuri.
”Nu pot promite că vom domina fotbalul acum și nici nu știu dacă este momentul să vorbim despre mari schimbări. Dar scopul nostru în acest moment este să păstrăm lotul așa cum este acum. Jucătorii sunt la o vârstă grozavă pentru fotbal”, a declarat Klopp pentru Bild.
Klopp a câștigat titluri consecutive în Germania cu Borussia Dortmund dar apoi echipa sa a fost destrămată, ce mai importanți jucători fiind transferați la cluburi mai mari: ”Problema la Dortmund a fost că echipa noastră a fost destrămată. Aici nu se întâmplă asta iar echipa a fost constantă în ultimii doi ani și jumătate. Jucăm fiecare meci ca și cum ar fi ultimul”.

Jurgen Klopp despre Jadon Sancho

Cu un lot motivat și cu relații excelente, Klopp consideră că este puțin probabil ca Liverpool să facă o ofertă pentru Sancho: ”I-ar sta bine cu tricoul roșu lui Jadon. Dar nu cred că un astfel de transfer va avea loc în această vară. Este un jucător foarte interesant. Dacă ar ajunge la Liverpool, eu aș fi cel mai surprins”.
Klopp a lăudat și profesionalismul Bundesligii, care a fost prima ligă la revenire: ”I-am scris un mesaj de mulțumire lui Christian Seifert (CEO Bundesliga) și am vorbit mult cu el în timpul carantinei. I-am spus că titlul nostru nu ar fi fost posibil fără el pentru că Bundesliga a fost un exemplu grozav. A fost ca o eliberare pentru noi în Anglia”.
Premier League 27-29 iunie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo