Managerul lui Liverpool insistă că echipa sa ”nu are nevoie de o pauză” și că este puțin probabil ca noii campioni să fie activi în fereastra de transferuri.
”Nu pot promite că vom domina fotbalul acum și nici nu știu dacă este momentul să vorbim despre mari schimbări. Dar scopul nostru în acest moment este să păstrăm lotul așa cum este acum. Jucătorii sunt la o vârstă grozavă pentru fotbal”, a declarat Klopp pentru Bild.
Klopp a câștigat titluri consecutive în Germania cu Borussia Dortmund dar apoi echipa sa a fost destrămată, ce mai importanți jucători fiind transferați la cluburi mai mari: ”Problema la Dortmund a fost că echipa noastră a fost destrămată. Aici nu se întâmplă asta iar echipa a fost constantă în ultimii doi ani și jumătate. Jucăm fiecare meci ca și cum ar fi ultimul”.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20

Jurgen Klopp despre Jadon Sancho

Cu un lot motivat și cu relații excelente, Klopp consideră că este puțin probabil ca Liverpool să facă o ofertă pentru Sancho: ”I-ar sta bine cu tricoul roșu lui Jadon. Dar nu cred că un astfel de transfer va avea loc în această vară. Este un jucător foarte interesant. Dacă ar ajunge la Liverpool, eu aș fi cel mai surprins”.
Klopp a lăudat și profesionalismul Bundesligii, care a fost prima ligă la revenire: ”I-am scris un mesaj de mulțumire lui Christian Seifert (CEO Bundesliga) și am vorbit mult cu el în timpul carantinei. I-am spus că titlul nostru nu ar fi fost posibil fără el pentru că Bundesliga a fost un exemplu grozav. A fost ca o eliberare pentru noi în Anglia”.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00