Din ce în ce mai multe cluburi vor să transmită mesajul că rasismul nu va fi tolerat după ce din ce în ce mai mulți jucători au fost abuzați rasial.
Cluburile consideră că o abordare omogenă, prin care fiecare club va boicota Twitter și Instagram într-un weekend în care ar avea loc o etapă de Premier League, nu ar fi doar ceva simbolic ci va arăta că există un front comun pentru a se pune presiune pe companiile de social media, scrie Daily Mail.
Jurnaliștii englezi scriu că a fost discutată ideea unui boicot începând de vineri ora locală 17:00 până luni ora 09.00. Cu toate acestea, ideea nu va fi foarte populară având în vedere că în weekend se vor juca semifinalele Cupei Angliei, astfel că multe cluburi nu vor avea niciun meci.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 11 ORE

Cluburile din Premier League pregătesc boicotul rețelelor sociale

Cluburile au discutat despre acest boicot luni. Swansea a devenit primul club care a renunțat la rețelele sociale pentru șapte zile. La fel au procedat și cei de la Rangers.
Situația este, totuși, complexă. Multe cluburi au acorduri comerciale care include promovări pe canalele de rețele sociale. Astfel, conturile de pe Twitter sau Instagram sunt acum esențiale pentru situația financiară a echipelor.
Totuși, cluburile consideră că firmele cu care au înțelegeri vor fi de acord în cele din urmă cu boicotul având în vedere că le-ar fi afectată imaginea dacă ar refuza acest demers.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 18 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38