Hashtagul ”NotAPennyMore” (”niciun penny în plus”) s-a aflat astăzi în trending pe Twitter, la el participând fanii lui Manchester United, în ceea ce este cel mai recent plan al lor pentru îndepărtarea familiei Glazer: boicotarea brandurilor care sponsorizează clubul.
Trustul Suporterilor lui Manchester United a trimis o scrisoare deschisă lui Joel Glazer, care a conținut un ”plan de reforme în patru puncte” care s-a concentrat pe implicarea activă a fanilor în deciziile luate la club, după protestele masive de pe Old Trafford din weekend.
Această scrisoare era adresată și ”partenerilor comerciali” ai clubului: ”Banii voștri vor fi folosiți pentru plătirea datoriei și dividende. Faptul că susțineți familia Glazer nu înseamnă că susțineți clubul. Doar susține o relație de paraziți”.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
”Drept urmare, fanii lui Manchester United vă vor boicota produsele, vă vor ataca brandul și vor susține concurența până veți încheia parteneriatul comercial cu familia Glazer. De îndată ce sponsorii își vor da seama că asocierea cu familia Glazer nu aduce succes, suntem siguri că fanii lui United vor reveni la aceste companii”.

Reacția managerului Ole Gunnar Solskjaer

”Trebuie să ascultăm fanii. Este dreptul lor să protesteze, dar trebuie să facă asta într-un mod civilizat”, a declarat Solskjaer.
”Din păcate atunci când intri ilegal undeva, când unii polițiști sunt răniți, ai mers prea departe. Este o chestiune a poliției deja”, a adăugat norvegianul.
”Am vorbit cu patronii și ei și-au cerut deja scuze de la mine. Am avut mereu o relație bună cu ei iar ei mă ascultă. Ei ascultă și fanii și sunt sigur că va urma o comunicare mai bună”, consideră Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31