Hashtagul ”NotAPennyMore” (”niciun penny în plus”) s-a aflat astăzi în trending pe Twitter, la el participând fanii lui Manchester United, în ceea ce este cel mai recent plan al lor pentru îndepărtarea familiei Glazer: boicotarea brandurilor care sponsorizează clubul.
Trustul Suporterilor lui Manchester United a trimis o scrisoare deschisă lui Joel Glazer, care a conținut un ”plan de reforme în patru puncte” care s-a concentrat pe implicarea activă a fanilor în deciziile luate la club, după protestele masive de pe Old Trafford din weekend.
Această scrisoare era adresată și ”partenerilor comerciali” ai clubului: ”Banii voștri vor fi folosiți pentru plătirea datoriei și dividende. Faptul că susțineți familia Glazer nu înseamnă că susțineți clubul. Doar susține o relație de paraziți”.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
”Drept urmare, fanii lui Manchester United vă vor boicota produsele, vă vor ataca brandul și vor susține concurența până veți încheia parteneriatul comercial cu familia Glazer. De îndată ce sponsorii își vor da seama că asocierea cu familia Glazer nu aduce succes, suntem siguri că fanii lui United vor reveni la aceste companii”.

Reacția managerului Ole Gunnar Solskjaer

”Trebuie să ascultăm fanii. Este dreptul lor să protesteze, dar trebuie să facă asta într-un mod civilizat”, a declarat Solskjaer.
”Din păcate atunci când intri ilegal undeva, când unii polițiști sunt răniți, ai mers prea departe. Este o chestiune a poliției deja”, a adăugat norvegianul.
”Am vorbit cu patronii și ei și-au cerut deja scuze de la mine. Am avut mereu o relație bună cu ei iar ei mă ascultă. Ei ascultă și fanii și sunt sigur că va urma o comunicare mai bună”, consideră Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/05/05/3126752.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24