Multă lume consideră că VAR, prin deciziile sale tehnic corecte, scoate pasiunea din fotbal. În ultimele etape, tot mai multe goluri au fost anulate din cauza unor offside-uri milimetrice, tipul de faze de care fotbaliștii aflați pe teren nu și-ar putea da seama cu ochiul liber.
Acest lucru a fost taxat de fanii din Premier League. Tot mai mulți au început să strige ”F**K VAR” sau ”It’s not football anymore” (“Asta nu mai este fotbal”).
https://i.eurosport.com/2020/01/11/2750903.jpg
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 2 ORE
La meciul cu Arsenal din etapa 22, fanii lui Crystal Palace au protestat și ei față de arbitrajul video, prin bannere pe care scria: ”Omoară pasiunea. Omoară atmosfera. Omoară jocul. Opriți VAR-ul”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 6 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 7 ORE