PSG caută întăriri la mijlocul terenului și pentru postul de fundaș stânga. Alex Telles este alesul pentru banda stânga a defensivei. Porto l-a luat cu 6.5 milioane de la Galatasaray și vrea să obțină 25 de milioane. E o sumă abordabilă pentru PSG.
La mijlocul terenului, Leonardo caută jucători cu statură. O variantă bună este Thomas Partey de la Atletico. Radioul RMC a lansat această ipoteză, iar parizienii nu sunt speriați de prețul de 65 de milioane cerut de Atletico.

Wilfred Ndidi, Jamie Vardy, Leicester

Credit imagine: Getty Images

Premier League
Pe cine vor alege șeicii de la Newcastle în locul lui Bruce? Lista impresionantă a candidaților
12/10/2021 LA 05:57

Varianta Ndidi

Wilfied Ndidi a fost un înlocuitor natural la Leicester al lui NGolo Kante. Nigerianul de 23 de ani a crescut la celebra Academie de la Genk și a ajuns în ianuarie 2017 la Leicester. Englezii au plătit pentru Ndidi 20 de milioane de euro. Cota mijlocașului de la Leicester a crescut în fiecare sezon. Acum, Brendon Rodgers realizează importanța sa în angrenajul echipei și va cere o sumă foarte mare pentru transferul din această vară.
Având în vedere vârsta foarte bună și forma extraordinară din acest sezon, PSG a pregătit în jur de 80 de milioane de euro, dar este posibil să nu fie destul. Trebuie luat în considerare că prețurile vor scădea considerabil în perioada următoare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26
Premier League
Prima lovitură dată de Newcastle, după vânzarea clubului, de joi. Pe cine au adus la club
08/10/2021 LA 09:37