"Acord total pentru transferul lui Eric Garcia" titra la începutul anului presa catalană, anunțând sosirea iminentă a tânărului fundaș central sub comanda lui Ronald Koeman.
Între timp, Barcelona a făcut un pas înapoi și se pare că va aștepta până în vară, dorind să îl ia pe apărător liber de contract și să nu îi mai ofere lui City o sumă de transfer.
PSG forțează transferul lui Eric Garcia încă din această iarnă
Liga
#BREAKINGNEWS | Ronald Koeman, dat afară de la Barcelona după eșecul cu Rayo Vallecano!
ACUM 4 ORE
Planul e riscant, însă, anunță Mundo Deportivo azi, sursa citată punctând că PSG a intrat în joc, dorind să îl transfere pe fotbalist încă din această iarnă.
"Pochettino, rivalul Barçei în următoarea rundă din Liga Campionilor, îl are pe agenda lui pe Eric Garcia. Surse din mediul jucătorului recunosc că orice ipoteză este posibilă, deși mențin fermitatea și dorința jucătorului de a purta tricoul blaugrana", notează spaniolii.
Loialitatea lui Eric Garcia pentru Barcelona ar putea fi pusă sub semnul întrebării de PSG, care, din informațiile ziariștilor iberici, i-au oferit un salariu mult mai mare decât ce ar urma să aibă în Catalunya. În plus, francezii îl doresc încă din această iarnă, fiind deciși să îi acorde lui City suma de transfer dorită.
"Prețul de cinci milioane plus alte cinci în variabile, în funcție de numărul de meciuri jucate și performanțe, este la îndemâna francezilor", mai notează Mundo Deportivo.
Manchester City se pregătește de duelul cu Aston Villa, din Premier League, care va avea loc azi, de la ora 20:00 (Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
League Cup
Liverpool și Spurs, calificate în sferturile EFL Cup! City, eliminată la penalty-uri! Rezultatele
ACUM 5 ORE
Liga
Barcelona, învinsă de nou-promovata Rayo Vallecano după un penalty ratat de Memphis Depay
ACUM 7 ORE