Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG îi dă o lovitură cruntă Barcelonei: îi "suflă" transferul pe care și-l dorea cel mai mult

Cristian Mihală

Publicat 20/01/2021 la 09:37 GMT+2

PSG încearcă să i-l "fure" Barcelonei pe Eric Garcia, fotbalist care a refuzat prelungirea contractului cu Manchester City pentru a se transfera pe Camp Nou.

Marco Verratti et Mauricio Pochettino (PSG)

Credit imagine: Getty Images

"Acord total pentru transferul lui Eric Garcia" titra la începutul anului presa catalană, anunțând sosirea iminentă a tânărului fundaș central sub comanda lui Ronald Koeman.
Între timp, Barcelona a făcut un pas înapoi și se pare că va aștepta până în vară, dorind să îl ia pe apărător liber de contract și să nu îi mai ofere lui City o sumă de transfer.
PSG forțează transferul lui Eric Garcia încă din această iarnă
Planul e riscant, însă, anunță Mundo Deportivo azi, sursa citată punctând că PSG a intrat în joc, dorind să îl transfere pe fotbalist încă din această iarnă.
"Pochettino, rivalul Barçei în următoarea rundă din Liga Campionilor, îl are pe agenda lui pe Eric Garcia. Surse din mediul jucătorului recunosc că orice ipoteză este posibilă, deși mențin fermitatea și dorința jucătorului de a purta tricoul blaugrana", notează spaniolii.
Loialitatea lui Eric Garcia pentru Barcelona ar putea fi pusă sub semnul întrebării de PSG, care, din informațiile ziariștilor iberici, i-au oferit un salariu mult mai mare decât ce ar urma să aibă în Catalunya. În plus, francezii îl doresc încă din această iarnă, fiind deciși să îi acorde lui City suma de transfer dorită.
"Prețul de cinci milioane plus alte cinci în variabile, în funcție de numărul de meciuri jucate și performanțe, este la îndemâna francezilor", mai notează Mundo Deportivo.
Manchester City se pregătește de duelul cu Aston Villa, din Premier League, care va avea loc azi, de la ora 20:00 (Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo