Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG intră în lupta pentru obținerea semnăturii lui Eriksen. Inter a oferit doar 12 milioane de euro

Ion Alexandru

Publicat 15/01/2020 la 11:46 GMT+2

Luna ianuarie este decisivă pentru viitorul lui Eriksen la Tottenham! Danezul vrea să plece de la Londra și Inter a fost cea mai insistentă până acum. Pe fir a intra și PSG, iar campionii Franței sunt încrezători că pot face transfer în cel mai scurt timp.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

PSG vrea să-l deturneze pe Eriksen, al cărui transfer părea rezolvat cu destinația Inter Milano. Conte îl dorește insistent pe căpitanul naționalei Danemarcei, dar patronii chinezi ai Interului au oferit doar 12 milioane. "Prea puțin!" a spus Daniel Levy, unul dintre patronii lui Tottenham.
Deși Eriksen este deja în ultimele 6 luni de contract, londonezii cer 23 de milioane de euro pentru Eriksen și se pare că au găsit un cumpărător dispus să achite această sumă.

PSG, următoarea ofertă

PSG este liberă să discute salariul jucătorului și cotidianul englez Mirror scrie că francezii sunt interesați de Eriksen încă din această iarnă, chiar dacă în iunie ar putea semna liber de contract. Danezul de 27 de ani a refuzat prelungirea contractului cu Tottenham, după ce în vara trecută finalista Champions League din 2019 a refuzat mai multe propuneri din partea lui Real Madrid.
Jose Mourinho

Tottenham s-a resemnat

Eriksen a jucat pentru Tottenham în victoria cu Middlesbrough din Cupa Angliei. Mourinho a fost încântat de prestația danezului.
Este profesionist și a jucat bine. Dacă decizia lui este să părăsească clubul o va face cu capul sus, dacă dă totul pentru Tottenham.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschisi negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo