Pulisic, care are 21 de ani și joacă deja pentru prima reprezentativă a SUA, a stat pe bancă în victoria lui Chelsea în fața lui Brighton cu 2-0, în direct sâmbătă pe Eurosport.
Într-un interviu acordat Pro Soccer Talk la marginea terenului după partidă, Pulisic a fost întrebat dacă se simte frustrat de situația actuală. „Da, bineînțeles, este foarte frustrant, dar voi continua să muncesc cât pot mult pentru că îmi doresc să joc”, a afirmat el.
Frank Lampard a declarat recent despre american că încă este tânăr și trebuie să se adapteze la viața din Anglia iar în aceste condiții, Pedro, Willian, Masoon Mount și Callum Hudson-Odoi par să-i fi luat fața lui Pulisic.
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
ACUM 21 ORE
Întrebat dacă Lampard i-a transmis ceva specific ce ar trebui sp facă pentru a se întoarce pe teren, Pulisic a răspuns: „Nu chiar. Trebuie doar să continui să muncesc și să dovedesc la antrenamente că merit să revin pe teren”.
În ceea ce privește viața în Anglia, Pulisic, cumpărat de la Borussia Dortmund pentru 66 de milioane de euro, a declarat că îi place Londra.
„Orașul e grozav. Totul a fost bine, dar a fost o schimbare. Vor fi momente dificile. Știam că va fi greu să vin aici. Nu avea cum să fie ușor. Trebuie să muncesc. Vreau să mă întorc în primul 11 și să ajut echipa să câștige meciuri. Vreau să joc cât mai multe minute, acesta este scopul meu. E greu pentru mine acum, dar trebuie să continui să învăț”, a declarat Pulisic.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14