Într-un meci dominat de narativa atac versus apărare, în care defensiva betonată de Roy Hodgson a pus mari probleme lui Chelsea, echipa lui Frank Lampard avea nevoie să profite de ocaziile avute. Avea nevoie de un meci bun făcut de Tammy Abraham, însă englezul a avut o primă repriză demnă de uitat în care nu și-a creat nicio ocazie și a reușit doar trei pase. Nu așa o să desfaci o apărare precum cea a lui Palace iar Lampard cu siguranță a fost pus pe gânduri după această evoluție.
Din fericire pentru Lampard, Abraham nu a fost afectat de jocul slab din prima repriză și a deschis scorul pentru gazde după o pasă din prima, sublimă, a lui Willian care a reușit să destabilizeze întreaga defensivă a lui Palace. Așa da. Cea mai tânără echipă a lui Chelsea din istoria Premier League, cu o medie de vârstă de 24 de ani și 88 de zile, s-a dezlănțuit după deschiderea scorului și a început să își creeze ocazii mai periculoase.
https://i.eurosport.com/2019/11/09/2713376.jpg
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM 5 ORE
Dacă Abraham a ajuns la golul cu numărul 11 în 12 meciuri de Premier League, Christian Pulisic a hotărât să nu se lase mai prejos și a dublat avantajul lui Chelsea prin ceea ce a fost al cincilea gol în ultimele opt partide. Americanul a înscris în ultimele trei meciuri din Premier League și își continuăforma excelentă care l-a adus ca titular în echipa lui Lampard.
Per total, a fost o victorie meritată în fața unei echipe a lui Palace care a refuzat jocul. Chelsea ajunge, temporar cel puțin, pe locul doi în Premier League iar echipa lui Lampard pare la ani lumină distanță de înfrângerea cu 4-0 în fața lui Manchester United din prima etapă.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
ACUM 20 ORE
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
IERI LA 16:55