Meci magnific făcut de Reading, la care a contribuit din plin și internaționalul nostru. Acesta și-a început prestația de excepție cu un assist pentru Meite, pentru ca apoi să fie inițiatorul fazei din care același Meite a marcat.
În repriza a doua, în minutul 57, Pușcaș și-a trecut numele pe lista marcatorilor, pentru ca după 5 minute să paseze din nou decisiv pentru Meite. Acesta din urmă a fost fără îndoială omul meciului, marcând de nu mai puțin de 4 ori.
Prestația excelentă a lui Pușcaș vine la doar câteva zile după ce a fost criticat de presă pentru modul în care a evoluat în confruntarea cu Brentford, pierdută de Reading pe teren propriu cu 0-3.
Premier League
Carrick și-a spus părerea sinceră despre Ronaldo, înainte de a-și anunța demisia de la United
ACUM 2 ORE
Grație reușitei din această seară, românul a ajuns la golul cu numărul 10 în Championship, în acest sezon. Pușcaș a evoluat azi până în minutul 78, când a fost înlocuit de Baldock.

Pleacă Pușcaș de la Reading?

Situația la Reading e una dramatică, după ce 8 jucători de la echipa mare vor pleca gratis. Aceștia se află la final de contract și au refuzat deja propunerile de prelungire. Printre ei se află și Danny Loader care nu a acceptat nici măcar să rămână la club până la finalul sezonului. Lui îi expiră angajamentul astăzi, iar de mâine nu se va mai prezenta la antrenamentele conduse de Mark Bowen.
Singura consolare a managerului e faptul că Reading dispune de un lot numeros, de peste 30 de jucători. Totuși, pentru a contracara pierderile financiare, Reading va trebui să renunțe la cei mai buni jucători, printre care și Pușcaș.
"Aș minți dacă aș spune că posibilitatea pierderii unor jucători cheie în vară nu mă preocupă. Știu că dacă vor fi oferte interesante pentru cei mai buni jucători, aceștia vor pleca. Sper doar ca Nigel Howe (n.r. chief executive la Reading) să îmi pună la dispoziție un lot valoros pentru stagiunea viitoare, cu ajutorul căruia să ne îndeplinim obiectivele", a spus Bowen pentru sursa citată.
Getreading.co.uk a anunțat în această săptămână că oficialii clubului vor fi nevoiți să vândă cei mai buni jucători. Pe lista fotbaliștilor cheie care vor părăsi Madejski Stadium se află Liam Moore, John Swift, Yakou Meite și George Pușcaș.
Rămâi pe eurosport.ro pentru amănunte.
Premier League
Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"
ACUM 2 ORE
Premier League
Carrick și-a dat demisia de la United, după victoria cu Arsenal. Unde poate ajunge
ACUM 5 ORE