Eze (22 de ani), care a marcat 14 goluri în 46 de partide pentru QPR în Championship sezonul trecut, a atras interesul și altor cluburi din Premier League precum Fulham, West Ham și Newcastle dar în cele din urmă a semnat un contract valabil pe cinci ani la Crystal Palace.
Palace mai făcuse anterior două oferte de 8 și 12 milioane de lire pentru Eze însă acestea au fost respins de QPR. Antrenorul londonezilor, Mark Warburton, a declarat că îl va lăsa pe Eze să plece doar pentru 20 de milioane.
QPR va primi 20% din orice sumă de transfer viitoare achitată pentru Eze iar Les Ferdinand, directorul sportiv al clubului, a declarat: ”Nu vrei niciodată să-ți pierzi unul dintre cei mai buni jucători, dar aceasta este situația. Sunt convins că Ebere va avea o carieră fantastică la cel mai înalt nivel”.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Eze, una dintre speranțele fotbalului englez

Deși nu are experiență în Premier League, jucătorul de 22 de ani are o creativitate aparte și cu siguranță este foarte talentat. Eze se află pe primele poziții pentru multe statistici în Championship: a fost pe locul opt la cele mai multe assisturi și pe primul loc la cele mai multe driblinguri. Este în primii 20 și pentru șuturi pe meci și pase cheie pe meci.
Punctul său forte rămâne cu siguranță driblingul. El a avut o medie de trei driblinguri reușite pe meci, doar Benrahma și Ovie Ejaria au o medie mai bună. Mai mult, Eze a fost al doilea cel mai faultat jucător din Championship. Capacitatea sa de a obține lovituri libere va fi extrem de utilă în condițiile în care în lotul lui Palace este Luka Milivojevic, expert în faze fixe.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11