Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

QUIZ EUROSPORT | Care sunt cei mai buni marcatori din istoria lui Liverpool?

Ion Alexandru

Actualizat 13/10/2020 la 10:59 GMT+3

Arătați că sunteți fani adevărați! Eurosport vă propune o călătorie minunată prin istoria fotbalului din Premier League. Vă punem la încercare cunoștințele despre fotbal și vă provocăm să răspundeți la întrebări referitoare la evenimente care au adus fotbalul din Anglia la cel mai înalt nivel.

Liverpool

Credit imagine: PA Photos

Liverpool a fost mereu o echipă care a propus jucători de atac extraordinari. E și greu să se întâmple altfel când ai în spate un public ca cel de pe Anfield și când îmbraci un tricou glorios. Vă propunem să vă testați cunoștințele de istorie a fotbalului prin acest sondaj care are ca subiect atacanții de top din istoria lui Liverpool, campioana entitre a Angliei și echipa care a dat mulți golgheteri în prima liga engleză. De notat este că cifrele sunt colectate doar din campionatul englez, nu din toate competițiile în care acești jucători au evoluat pentru FC Liverpool.
Jocul este simplu. Apăsați "Play", apoi scrieți numele jucătorului în spațiul de sus. Dacă el este corect va intra automat în căsuța cu răspunsul. Dacă nu este corect, nu se întâmplă nimic și aveți o nouă posibilitate pentru a încerca să găsiți un răspuns corect.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
picture

Premier League, etapa a 5-a

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo