Aducerea gratis a lui Rabiot de la PSG a fost văzută ca o mare lovitură dată pe piața transferurilor. Cu toate acestea, Rabiot a fost mai mult prin tribună decât titular la Juve și nu are vreun gol sau pasă decisivă în acest sezon.
La 17 ani, Rabiot a fost luat de Manchester City de la Creteit, dar francezul a stat doar câteva luni în Anglia și a început ascesiunea în fotbal la PSG. Debutul său la prima echipă a fost făcut pe vremea când Carlo Ancelotti era antrenor la Paris. Italianul a intrat pe fir pentru a-l convinge pe Rabiot să aleagă acum pe Everton. Mijlocașul francez de 25 de ani are deja mai mulți admiratori în Anglia.
Arsenal părea să fie favorită pentru obținerea semnăturii lui Rabiot, deși transferul său ar încinge vestiarul. Acolo este deja Garnit Xhaka, un jucător cu multe probleme de comportament.
Premier League
Klopp cumpără de la Real Madrid! 35 de milioane € pentru transferul iernii în Europa
09/09/2021 LA 09:03
Un alt club interesat este Wolverhamton. Nuno Espirito Santo a creat o atmosferă deosebită la Wolves și simte că îl poate stăpâni pe talentatul jucător francez.

Rugani, din nou pe lista cluburilor din Premier League

Un alt jucător de la Juventus care se poate transfera în Premier League este Rugani. Fundașul italian a avut deja contacte cu Wolverhampton în vara lui 2019, dar cele două părți nu s-au înțeles. Faptul că Wolves are un nou sezon bun și dă dovadă de stabilitate financiară reprezintă un plus la negocieri. Arsenal este o altă echipă care s-a interesat de situația lui Rugani. Arteta încearcă să-și rezolve probleme defensive din acest sezon.

E Talk - Premier League revine! powered by Unibet

Ligue 1
Camavinga le-a făcut un cadou special celor de la Rennes înainte de a pleca la Madrid!
04/09/2021 LA 12:50
Fotbal
Transferul lui Mbappe e istorie. Camavinga, la Real Madrid, cu parte din banii pentru vârful lui PSG
31/08/2021 LA 05:31