Presa engleză scrie că Rafa Benitez este foarte aproape de a reveni în Premier League. Everton a rămas fără antrenor după plecarea lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, iar oficialii clubului de pe Goodison Park l-au contactat pe antrenorul iberic de 61 de ani, care a făcut istorie la marea rivală, Liverpool.
Daily Mail notează că Farhad Moshiri, proprietarul lui Everton, îl agreează foarte mult pe Benitez și urmează să poate o discuție cu acesta pentru a-i face o ofertă.
Principalul argument pentru care Benitez ar putea accepta să o preia pe Everton este legată de familia sa. Aceasta s-a stabilit în Liverpool încă din 2004, de când ibericul a devenit antrenorul "cormoranilor". De altfel, Benitez a renunțat să mai antreneze în China, la Dalian, tocmai pentru a fi mai aproape de familie, astfel că ajungerea pe banca lui Everton ar putea prinde contur în aceste condiții.
Premier League
Ronaldo, amendat de FA după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan! Cât are de plătit
23/11/2022 LA 14:22

Everton a renunțat la varianta Nuno Espiritio Santo

Prima variantă pentru Everton după plecarea lui Ancelotti a fost Nuno Espirito Santo, cel care s-a despărțit de comun acord de Wolverhampton la finalul sezonului recent încheiat.
Negocierile dintre cele 2 părți au fost foarte avansate, dar sursa citată notează că lusitanul a avut pretenții financiare prea mari. De altfel, presa din Albion susține că Nuno este aproape de a ajunge la un acord cu Crystal Palace, o altă formație rămasă fără manager, după ce Roy Hodgson a decis să se retragă din activitate.
În afară de Rafa Benitez, pentru Everton mai există și variantele David Moyes, Graham Potter sau Roberto Martinez. Totuși, Moyes va fi greu de adus înapoi pe Goodison Park deoarece este angrenat într-un proiect serios la West Ham.
Roberto Martinez este concentrat asupra Campionatului European, unde conduce naționala Belgiei, iar cei de la Everton vor să perfecteze cât mai repede înțelegerea cu viitorul manager. În schimb, Graham Potter ar putea fi tentat de preluarea unui club cu pretenții mai mari decât Brighton, dar totuși Benitez este primul pe lista lui Everton în acest moment.
Fotbal
Parcursul lui Cristiano Ronaldo putea fi altul. Everton l-a refuzat pe portughez în 2002
30/10/2022 LA 13:29
Premier League
Englezii au dezvăluit programul de sărbători. Arsenal are emoții din cauza meciurile din 3 în 3 zile
24/10/2022 LA 15:41