Fostul tehnician al lui City părea alegerea potrivită pentru "ciocănari", doar că stagiunea actuală e un adevărat fiasco. Cu ambiții la primele 6 locuri la startul sezonului, West Ham e abia pe locul 16.
Fără victorie în ultimele 7 meciuri în toate competițiile, Pellegrini va fi demis dacă nu va învinge pe Spurs, sâmbătă, de la ora 14:30, în direct pe Eurosport.
Conducerea londonezilor deja l-a contactat pe Rafa Benitez, anunță atât Daily Mail, cât și Mirror, astfel că revenirea ibericului în prima ligă engleză pare doar o chestiune de timp.
Europa League
Cum arată echipa ideală a acestui sezon de Europa League! UEFA a ales MVP-ul competiției
IERI LA 13:46

Rafa Benitez nu s-a adaptat în China

Benitez nu s-a adaptat în China, iar echipa sa nu o duce deloc bine, judecând după pretențiile avute de conducere, odată cu "înscăunarea" tehnicianului spaniol. În cele 14 partide disputate sub comanda lui Benitez, Dalian Yifang a câștigat doar 6 partide.
Deși are un salariu de 12 milioane de euro/anual, tehnicianul spaniol pare dispus să renunțe la acesta pentru a reveni în fotbalul mare.
În viitor, mă voi întoarce în Anglia, familia mea e aici | Rafa Benitez, pentru BBC.

Cine este Rafa Benitez

Rafa Benitez a mai fost aproape să o preia pe West Ham în 2015, dar în cele din urmă negocierile dintre părți au căzut.
2 titluri în La Liga are Rafa Benitez cu Valencia (2001-2002 și 2003-2004). La cârma "liliecilor" el a cucerit și Cupa UEFA, fiind desemnat de UEFA cel mai bun antrenor al lumii în sezonul 2003-2004.
Ulterior, a fost adus la cârma lui Liverpool, alături de care a cucerit Liga Campionilor, după finala istorică împotriva Milanului, în care "cormoranii" au revenit de la 0-3.
După un periplu la Inter, unde i-a luat locul lui Mourinho, Benitez a revenit în Premier League, cucerind alături de Chelsea UEFA Europa League (2012-2013).
La cârma lui Newcastle, unde a ajuns în 2016, a reușit adevărate minuni. Deși "ciocănarii" erau văzuți mereu de specialiști cu șanse mari să retrogradeze, Benitez a făcut de așa natură încât formația de pe St James' Park să fie scutită de mari emoții.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46
Fotbal
Explicațiile lui David Moyes, după ce a șutat în capul unui copil de mingi, la partida cu Frankfurt
06/05/2022 LA 11:57