Manchester City încă mai poate avea un sezon de succes în ciuda faptului că nu-și vor mai putea apăra titlul cucerit în ultimii doi ani în Premier League, este de părere Raheem Sterling. Echipa antrenată de Pep Guardiola, campionii ultimelor două ediții de Premier League, sunt acum la 22 de puncte distanță de Liverpool, înaintea derby-ului de duminică împotriva rivalilor de la Man United.
City a câștigat în acest an Cupa Ligii Angliei și rămân în Champions League și în Cupa Angliei. Sterling le-a spus celor de la Football Focus că acest sezon de Premier League a fost dezamăgitor pentru echipa lui Guardiola.
Premier League, pâinea și cuțitul, respect pentru Liverpool, au fost mai buni decât toată lumea. Nu aș spune că ne-am dat bătuți, însă ne-a lipsit consistența, nu am fost cât trebuia de consistenți, atât cât ar fi trebuit. Nu am renunțat la titlu de bună voință. Este întotdeauna frumos să cucerești un titlu. Avem multe pentru care trebuie să ne luptăm. Încă putem obține lucruri mărețe anul acesta. Este la fel de special ca întotdeauna. Dacă nu obții niciun trofeu, atunci vei încheia sezonul cu adevărat dezamăgit. Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare trofeu pentru care ne putem bate. Putem încheia anul în Top 4 și ne putem bate pentru celelalte două cupe. Ar fi un sezon reușit.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
18/09/2021 LA 07:15
Liverpool este la doar patru victorii distanță de a câștiga titlul în Premier League pentru prima dată după 30 de ani. Liverpool întâlnește azi, de la ora 14.30, Bournemouth, pe Anfield. De partea cealaltă, Manchester United și Manchester City se întâlnesc duminica aceasta pe Old Trafford, de la ora 18.30. Derby-ul din etapa cu numărul 29 va fi transmis în direct pe Eurosport 1, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04
Fotbal
Guardiola nu a vrut, iniţial, să îl aducă pe Ronaldo la City. Cum a fost convins
27/08/2021 LA 07:37