Contractul ar urma să valoreze 10 milioane de lire și ar putea contribui și la relaizarea transferului lui Sterling la Real Madrid. Adidas este cea care creează echipamentele noii campioane din La Liga iar firma germană a ajutat și la transferul lui David Beckham.
Conform celor de la The Times, Adidas dorește ca Sterling să meargă la Madrid în această vară. Noul contract oferit internaționalului englez reprezintă cel mai mare contract oferit vreodată unui jucător britanic.
Actualul contract al lui Sterling cu Nike va expira pe 31 iulie iar englezul este conștient, conform presei, de contribuția celor de la Adidas la transferul lui Beckham pe Bernabeu în 2003. The Times informează și că Sterling își dorește să ajungă la Real.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 18 ORE

Raheem Sterling: ”Real Madrid este un club fantastic”

Fostul atacant al lui Liverpool a lăudat clubul spaniol înainte ca City să obțină o victorie crucială împotriva Realului în februarie. Sterling afirma atunci pentru AS: ”Acum sunt la City și sunt foarte fericit. Dar cred că Real Madrid este un club fantastic. Când vezi tricoul alb știi exact ce reprezintă, este ceva uriaș”.
Acordul lui Sterling cu Adidas a părut să fie confirmat mai devreme luna aceasta când Sterling a purtat la antrenamente ghete de la firma germană. Conform Daily Mail, Sterling va primi 10 milioane de lire și dacă va semna cu Adidas se va alătura unor nume importante din lumea fotbalul precum Lionel Messi, Paul Pogba și Gareth Bale.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM O ZI
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
IERI LA 21:00