Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raheem Sterling nu mai e titular de drept la City, iar un club gigantic e interesat să-l transfere

Nicu Savin

Actualizat 18/04/2021 la 12:54 GMT+3

Raheem Sterling a avut un sezon mai puțin reușit, iar în ultima vreme Pep Guardiola l-a folosit mai puțin. În aceste condiții, presa britanică scrie că în vară am putea asista la un transfer formidabil, un club uriaș monitorizând atent situația internaționalului englez.

Raheem Sterling

Credit imagine: Getty Images

Raheem Sterling a marcat de 13 ori pentru Manchester City în toate competițiile în acest sezon, dar numai o dată în ultimele 12 partide, ultima reușită datând din luna februarie (1-0 cu Arsenal). Guardiola i-a acordat tot mai multe minute lui Phil Foden în atacul "cetățenilor", iar evoluțiile bune ale acestuia l-au făcut pe Sterling să înceapă tot mai des ca rezervă.
Sterling a fost ignorat de Guardiola în cele 2 manșe cu Borussia Dortmund din sferturile Champions League, semn că managerul iberic este tot mai hotărât să-l treacă în plan secund pe jucătorul de 26 de ani.

Raheem Sterlin, în atenția lui Real Madrid

Sterling mai are numai 2 ani de contract cu Manchester City, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii au fost amânate pentru anul viitor. Atacantul a urmat exemplul lui Kevin De Bruyne și a renunțat la impresar, astfel că se va prezenta singur la masa tratativelor.
Asta dacă va mai fi cazul, pentru că jurnaliștii de la Daily Star scriu că Sterling este în atenția lui Real Madrid. Echipa de pe Bernabeu vrea să profite de situația în care e jucătorul la City și să forțeze un transfer în vară.
Șansele ca o astfel de mutare să se producă sunt destul de mari, toate părțile având de câștigat. Sterling nu se va mulțumi să fie mai mereu rezervă și va dori cu siguranță să place. City ar putea fi de acord cu un transfer la finalul acestui sezon, pentru a nu risca să îl piardă gratis pe jucător în vara lui 2022. Apoi, Realul l-ar putea înregimenta pe atacant pentru un preț sub valoarea sa, dat fiind faptul că din iunie intră în ultimul an de contract, iar City ar putea accepta o ofertă mai mică. Atacantul este cotat la 100 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Totuși, marile obiective ale Realului sunt Mbappe și Haaland, iar alte transferuri în zona ofensivă se vor face numai în cazul eșuării aducerilor celor doi jucători de la PSG și Dortmund.
Raheem Sterling este la Manchester City din 2015, unde a ajuns de la Liverpool în schimbul a 70 de milioane de €.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo