Raheem Sterling a marcat de 13 ori pentru Manchester City în toate competițiile în acest sezon, dar numai o dată în ultimele 12 partide, ultima reușită datând din luna februarie (1-0 cu Arsenal). Guardiola i-a acordat tot mai multe minute lui Phil Foden în atacul "cetățenilor", iar evoluțiile bune ale acestuia l-au făcut pe Sterling să înceapă tot mai des ca rezervă.
Sterling a fost ignorat de Guardiola în cele 2 manșe cu Borussia Dortmund din sferturile Champions League, semn că managerul iberic este tot mai hotărât să-l treacă în plan secund pe jucătorul de 26 de ani.

Raheem Sterlin, în atenția lui Real Madrid

Premier League
Un star al lui City, hotărât să plece de pe Etihad! Guardiola e vehement: îl lasă să plece doar aici
19/10/2021 LA 09:31
Sterling mai are numai 2 ani de contract cu Manchester City, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii au fost amânate pentru anul viitor. Atacantul a urmat exemplul lui Kevin De Bruyne și a renunțat la impresar, astfel că se va prezenta singur la masa tratativelor.
Asta dacă va mai fi cazul, pentru că jurnaliștii de la Daily Star scriu că Sterling este în atenția lui Real Madrid. Echipa de pe Bernabeu vrea să profite de situația în care e jucătorul la City și să forțeze un transfer în vară.
Șansele ca o astfel de mutare să se producă sunt destul de mari, toate părțile având de câștigat. Sterling nu se va mulțumi să fie mai mereu rezervă și va dori cu siguranță să place. City ar putea fi de acord cu un transfer la finalul acestui sezon, pentru a nu risca să îl piardă gratis pe jucător în vara lui 2022. Apoi, Realul l-ar putea înregimenta pe atacant pentru un preț sub valoarea sa, dat fiind faptul că din iunie intră în ultimul an de contract, iar City ar putea accepta o ofertă mai mică. Atacantul este cotat la 100 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Totuși, marile obiective ale Realului sunt Mbappe și Haaland, iar alte transferuri în zona ofensivă se vor face numai în cazul eșuării aducerilor celor doi jucători de la PSG și Dortmund.
Raheem Sterling este la Manchester City din 2015, unde a ajuns de la Liverpool în schimbul a 70 de milioane de €.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Premier League
Pep Guardiola a comentat posibila plecare a lui Sterling de la City! Mesajul sugestiv al ibericului
15/10/2021 LA 13:37
Premier League
Un star de la Manchester City vrea să plece de pe Etihad: "Mi-ar plăcea să joc într-o altă țară"
15/10/2021 LA 10:26