Sterling, în vârstă de 24 de ani, a marcat 57 de goluri de-a lungul ultimelor trei sezoane pentru ”cetățeni”, incluzând sezonul competițional 2019-20, 32 dintre acestea fiind marcate în anul calendaristic 2019, însă nu se gândește sub nicio formă la o comparație alături de cei doi jucători de top ai fotbalului european și mondial.
Messi este unic. Dacă voi marca 50 sau 60 de goluri în fiecare an, timp de 15 ani, atunic voi merita să fiu comparat cu acești doi granzi. Însă în momentul de față, nu se pune problema de așa ceva.
Nu spun că mă subapreciez, însă cei doi s-au menținut la un nivel înalt timp de 15 ani.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Este un lung proces pentru a ajunge la o asemenea bornă, însă încerc să îmi îmbunătățesc evoluțiile de la meci la meci și vreau să îmi cresc statisticile în fiecare an.
Fiind unul dintre jucătorii ce și-au îmbunătățit drastic evoluțiile sub comanda lui Pep Guardiola, Sterling a beneficiat de o transforme importantă odată cu venirea tehnicianului spaniol la Manchester City. Deși a avut un prim sezon ezitant, fiind antrenat de antrenorul chilian Manuel Pellegrini, Raheem Sterling a devenit un jucător din ce în ce mai exponențial pentru ”cetățeni” în ultimele sezoane competiționale, depășind statutul de ”jucător supraevaluat” și ulterior devenind una dintre piesele în jurul căreia Pep Guardiola poate construi viitorul echipei.
De altfel, în actualul sezon, Sterling, ce a bifat și 55 de prezențe pentru reprezentativa Three Lions, marcând 12 goluri, este actualul golgheter al celor de la Manchester City, cu 9 goluri marcate în 11 partide disputate în toate competițiile.
Astăzi, Manchester City o va întâlni pe revelația sezonului precedent din Serie A, Atalanta, în etapa cu numărul trei a fazei grupelor UEFA Champions League, ”cetățenii” fiind lidera grupei C cu maximum de puncte și fără să primească gol în partidele jucate împotriva lui Dinamo Zagreb, respectiv Shakhtar Donetsk.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22
Liga Campionilor UEFA
Sergio Ramos, convocat în premieră în lotul lui PSG! Fundașul ar putea debuta împotriva lui City
23/11/2021 LA 11:27