Mino Raiola este unul dintre cei mai importanți agenți din lumea fotbalului. Italianul reprezintă jucători precum Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Paul Pogba, Mattihijs De Ligt sau Gianluigi Donnarumma și este arhicunoscut pentru felul în care luptă pentru interesele acestora.
Viitorul lui Paul Pogba la Manchester United este sub semnul întrebării. Francezul nu este titular de drept în echipa lui Solskjaer și pe parcursul acestui sezon au fost mai multe episoade care au indicat o eventuală despărțire. Mino Raiola a afirmat chiar în urmă cu ceva timp că "totul s-a terminat pentru Pogba la Man United", declarație care a făcut valuri la vremea respectivă.
Deși Pogba nu este în cea mai bună formă a carierei, Raiola este convins că mijlocașul de 28 de ani este dorit de multe echipe de top și nu va fi deloc greu să obțină un contract avantajos pentru jucător dacă acesta nu va continua la Manchester United.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 6 ORE
"Chiar și nepotul meu în vârstă de 5 ani a găsit o echipă pentru el. În Anglia, unii foști jucători sunt nervoși când vorbesc despre Pogba și United, mă văd ca pe un criminal.", le-a spus Raiola celor de la The Athletic.

Mino Raiola: "Cred că FIFA nu ar trebui să existe"

De-a lungul timpului, Raiola și alți agenți cu influență din lumea fotbalului au protestat vehement față de noile reguli impuse de FIFA în privința transferurilor de jucători. Impresarul italian continuă acest război, acuzând că o entitate zguduită mereu de scandaluri de corupție nu ar trebui să existe, darămite să se amestece în astfel de probleme.
"Eu cred că FIFA nu ar trebui să existe. Scandaluri în fiecare an ... nu este o coincidență. Nu pot accepta ca o organizație care are oameni în închisoare să-mi reglementeze viața și afacerea. Se vorbește despre corupție și spălare de bani, dar nu poate fi găsit niciun exemplu. Muntele de aur se prăbușește încet.", a adăugat Mino Raiola.
În final, agentul italian a făcut referire la felul în care agenții de jucători sunt percepuți în lumea fotbalului: "Eu nu sunt aici pentru a fi iubit de toată lumea. Trebuie să fiu iubit de familia mea și de jucătorii pe care îi reprezint. Atât. Restul nu contează pentru mine. Nu cred că oamenii ne văd ca niște criminali, oamenii știu că facem parte din industrie."
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22