Managerul celor de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a vorbit în conferința de presă de dinaintea partidei cu Watford de sâmbătă despre necesitatea ca echipa să transfere un nou atacant pentru a-l înlocui pe Harry Kane.
Atacantul lui Spurs s-a accidentat grav la partida cu Southampton și va reveni la sfârșitul lunii aprilie după ce s-a operat. Krzysztof Piatek este una dintre variantele menționate, în timp ce Ze Luis de la Porto poate fi adus sub formă de împrumut. Mourinho nu a dorit să menționeze vreun nume.
Dacă avem nevoie de un atacant? Da, dacă e posibil, da. Dar trebuie să fie o situație pozitivă pentru noi pentru că avem jucători ofensivi care sunt foarte buni. Son, Lucas, Lamela, Lo Celso, Dele Alli. Desigur că sunt foarte buni, dar ne lipsește un vârf. Așa că dacă e posibil, facem tot ce se poate însă nu e ușor
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32

Gedson Fernandes debutează în weekend

Tottenham a făcut deja o mutare pe piața transferurilor în această iarnă cu aducerea lui Gedson Fernades de la Benfica sub formă de împrumut pentru 18 luni. Mourinho a indicat că tânărul mijlocaș de 21 de ani poate debuta chiar sâmbătă.
Când aduci jucători în luna ianuarie, o faci pentru că ai nevoie de ei și noi aveam nevoie pentru că am pierdut jucători importanți pentru o perioadă lungă, așa că avem nevoie de contribuția lui. Este tânăr, da, a venit într-o țară nouă, da. Dar în același timp are experiența de a juca la un club mare, în meciuri importante. Poate evolua pe mai multe poziții la mijloc, chiar și în lateral dacă e nevoie, l-am adus pentru polivalența sa
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752363.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Topul celor mai prolifici jucători din Premier League în 2022! Tottenham dă 3 din primii 4 clasați
10/05/2022 LA 10:12
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36