Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rămas fără Kane, Jose Mourinho transmite un mesaj conducerii: "Trebuie să cumpărăm un atacant"

Sebastian Ujica

Actualizat 17/01/2020 la 18:31 GMT+2

Tottenham joacă în acest weekend cu Watford, partidă transmisă în direct de Eurosport sâmbătă de la ora 14.30.

Mourinho: Kane-Rückkehr nicht absehbar

Credit imagine: Perform

Managerul celor de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, a vorbit în conferința de presă de dinaintea partidei cu Watford de sâmbătă despre necesitatea ca echipa să transfere un nou atacant pentru a-l înlocui pe Harry Kane.
Atacantul lui Spurs s-a accidentat grav la partida cu Southampton și va reveni la sfârșitul lunii aprilie după ce s-a operat. Krzysztof Piatek este una dintre variantele menționate, în timp ce Ze Luis de la Porto poate fi adus sub formă de împrumut. Mourinho nu a dorit să menționeze vreun nume.
Dacă avem nevoie de un atacant? Da, dacă e posibil, da. Dar trebuie să fie o situație pozitivă pentru noi pentru că avem jucători ofensivi care sunt foarte buni. Son, Lucas, Lamela, Lo Celso, Dele Alli. Desigur că sunt foarte buni, dar ne lipsește un vârf. Așa că dacă e posibil, facem tot ce se poate însă nu e ușor

Gedson Fernandes debutează în weekend

Tottenham a făcut deja o mutare pe piața transferurilor în această iarnă cu aducerea lui Gedson Fernades de la Benfica sub formă de împrumut pentru 18 luni. Mourinho a indicat că tânărul mijlocaș de 21 de ani poate debuta chiar sâmbătă.
Când aduci jucători în luna ianuarie, o faci pentru că ai nevoie de ei și noi aveam nevoie pentru că am pierdut jucători importanți pentru o perioadă lungă, așa că avem nevoie de contribuția lui. Este tânăr, da, a venit într-o țară nouă, da. Dar în același timp are experiența de a juca la un club mare, în meciuri importante. Poate evolua pe mai multe poziții la mijloc, chiar și în lateral dacă e nevoie, l-am adus pentru polivalența sa
Premier League
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo