Tânărul atacant al lui United a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri (Q&A) pentru BT Sport, unde a trebuit să se "lupte" cu curiozitățile micilor suporteri din Manchester. Cei mai mulți dintre aceștia erau fani ai "diavolilor roșii", însă în încăpere s-a strecurat și un rival de pe Etihad, care i-a adresat lui Rashford o întrebare mai curajoasă. Atacantul a acceptat provocarea și a continuat dialogul, spre amuzamentul tuturor.
"Îți vine să crezi că City a învins-o pe United cu 3-1?", a întrebat micuțul fan al formației lui Pep Guardiola, făcând referire la meciul tur din Cupa Ligii, disputat în luna ianuarie.
Rashford a început să râdă, apoi i-a adus aminte rivalului său că și "diavolii roșii" au câștigat cu același scor de-a lungul confruntărilor cu Manchester City.
Premier League
Premier League, aproape de o soluție uimitoare: mută sezonul în China. Marile avantaje ale deciziei
03/04/2020 LA 04:28

Rashford: "În familia mea există fani ai lui City"

Curiozitatea copilului nu s-a oprit acolo, întrebându-l în continuare pe Rashford "de ce nu îi place Manchester City?".
"Nu am spus niciodată că nu îmi place City. Nici nu aș avea acum să spun asta, având în vedere că în familia mea există oameni care susțin echipa. Ca să fiu sincer, este unul din lucrurile pe care nu le discutăm când vine vorba de fotbal. Cât despre mine, dintotdeauna am fost fan Manchester United, iar atunci când am primit șansa de a juca pentru ei am acceptat fără să stau pe gânduri. Am mers acolo pe vremea când eram de vârsta ta și m-am îndrăgostit de club din primul moment.", a răspuns Rashford.
Mai mult, vârful lui United a menționat că nu a fost deloc fericit când a aflat că City va fi suspendată în următoarele 2 sezoane din Champions League: "N-a fost deloc ok să aflu că au primit acea interdicție, mai ales că am prieteni care joacă pentru City."
În completare, Rashford a spus că fanii lui City ar trebui să se considere norocoși pentru că au un manager de top ca Pep Guardiola.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 5 ORE
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 9 ORE