Montați excelent de Solskjaer, United a făcut poate cel mai bun meci al sezonului. Gazdele aveau doar patru victorii în 14 meciuri în acest sezon și se aflau pe locul 10 în clasament. Mai mult, nu au putut conta pe Anthony Martial, care nu a putut fi recuperat la timp. Pogba este în continuare accidentat, astfel că se anunța o confruntare grea pentru "diavoli". De cealaltă parte, Jose Mourinho a avut debutul perfect la Tottenham, cu trei victorii din trei meciuri.
Aceste lucruri nu au mai contat odată meciul început. United a început în forță, iar golul lui Rashford a venit firesc. Același Rashford, în câteva rânduri, Greenwood și Lingard au ratat apoi din situații favorabile, astfel că Spurs a fost ocrotită de șansă.
Mai mult, la una din puținele acțiuni de atac, Dele Alli, fotbalistul renăscut sub comanda lui Mourinho, a readus egalitatea.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 16 ORE
Același Rashford a punctat în repriza a doua, stabilind rezultatul final, după un penalty. Extrem de motivată în derbyuri, United a arătat încă o dată că, pentru a reveni în top, trebuie în primul rând să câștige meciurile cu formațiile "mici". De partea cealaltă, Spurs a părut în multe momente anesteziată și e greu ca Mourinho să spere la primele locuri fără întăriri serioase în iarnă. În special la mijloc și în apărare, Tottenham suferă.
Rashford a demonstrat încă o dată că este un jucător care se descurcă perfect în partidele cu formațiile mari.
Sub comanda lui Solskjaer, Rashford e într-o formă incomparabil mai bună decât a fost pe vremea când era antrenat de Mourinho.
Cifrele atacantului lui United, contra lui Spurs

Rezultatele de azi din Premier League

Chelsea - Aston Villa 2-1
Leicester - Watford 2-0
Manchester United - Tottenham 2-1
Southampton - Norwich 2-1
Wolves - West Ham 2-0
Liverpool - Everton 5-2
Joi se joacă
Sheffield United - Newcastle (21:30)
Arsenal - Brighton (22:15, Eurosport 1)
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40