Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rashford, omul meciului la revenirea lui Mourinho pe Old Trafford, ca adversar. United - Spurs 2-1

Cristian Mihală

Actualizat 05/12/2019 la 00:45 GMT+2

Jose Mourinho a pierdut primul său meci pe banca lui Spurs. Tottenham a fost învinsă în deplasare, chiar de fosta echipă a "Specialului", Manchester United.

Marcus Rashford of Manchester United scores his team's first goal during the Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on December 04, 2019 in Manchester, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Montați excelent de Solskjaer, United a făcut poate cel mai bun meci al sezonului. Gazdele aveau doar patru victorii în 14 meciuri în acest sezon și se aflau pe locul 10 în clasament. Mai mult, nu au putut conta pe Anthony Martial, care nu a putut fi recuperat la timp. Pogba este în continuare accidentat, astfel că se anunța o confruntare grea pentru "diavoli". De cealaltă parte, Jose Mourinho a avut debutul perfect la Tottenham, cu trei victorii din trei meciuri.
Aceste lucruri nu au mai contat odată meciul început. United a început în forță, iar golul lui Rashford a venit firesc. Același Rashford, în câteva rânduri, Greenwood și Lingard au ratat apoi din situații favorabile, astfel că Spurs a fost ocrotită de șansă.
Mai mult, la una din puținele acțiuni de atac, Dele Alli, fotbalistul renăscut sub comanda lui Mourinho, a readus egalitatea.
Același Rashford a punctat în repriza a doua, stabilind rezultatul final, după un penalty. Extrem de motivată în derbyuri, United a arătat încă o dată că, pentru a reveni în top, trebuie în primul rând să câștige meciurile cu formațiile "mici". De partea cealaltă, Spurs a părut în multe momente anesteziată și e greu ca Mourinho să spere la primele locuri fără întăriri serioase în iarnă. În special la mijloc și în apărare, Tottenham suferă.
Rashford a demonstrat încă o dată că este un jucător care se descurcă perfect în partidele cu formațiile mari.
Sub comanda lui Solskjaer, Rashford e într-o formă incomparabil mai bună decât a fost pe vremea când era antrenat de Mourinho.
Cifrele atacantului lui United, contra lui Spurs

Rezultatele de azi din Premier League

Chelsea - Aston Villa 2-1
Leicester - Watford 2-0
Manchester United - Tottenham 2-1
Southampton - Norwich 2-1
Wolves - West Ham 2-0
Liverpool - Everton 5-2
Joi se joacă
Sheffield United - Newcastle (21:30)
Arsenal - Brighton (22:15, Eurosport 1)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo