Anthony Taylor, arbitrul partidei, a oprit jocul în a doua repriză când a fost aruncat un obiect din tribune spre Kepa, portarul lui Chelsea, iar Rudiger i-a transmis centralului că a fost victima unor scandări rasiste. Fundașul german a afirmat că un suporter a imitat zgomotele unei maimuțe spre el iar crainicul stadionului a făcut un anunț prin care a avertizat publicul că ”scandările rasiste afectează partida”.
”Este foarte trist să vedem rasism din nou la un meci de fotbal, dar cred că este foarte important să vorbim despre acest lucru în public. Dacă nu, totul va fi uitat iar în câteva zile”, a scris Rudiger pe contul său de Twitter.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 21 ORE
”Nu vreau să implic Tottenham în această situație pentru că știu că au fost doar doi idioți. Am primit multe mesaje de susținere pe rețelele sociale, inclusiv de la fani Tottenham, vă mulțumesc mult”, a continuat el.
”Sper ca cei vinovați să fie găsiți și pedepsiți în curând. Într-un stadion așa modern, plin de camere de televiziune și de securitate, cu siguranță pot fi identificați. Dacă nu, trebuie să existe martori în stadion care au văzut sau auzit incidentul. Este păcat că rasismul încă există în 2019. Când se vor opri prostiile astea?”, a încheiat germanul.
Tottenham a anunțat după partidă că va face tot ce este posibil pentru a-i găsi pe vinovați și că va colabora cu Chelsea și autoritățile în acest sens.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
IERI LA 07:35
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11