Roy Keane, fostul căpitan al lui Manchester United, a criticat dur fostul său club după înfrângerea cu Arsenal din Premier League: ”Ole va fi cel care va plăti prețul. Ole își va pierde postul din cauza acestui grup de jucători, sunt convins”.
Solskjaer a declarat că îl ascultă pe fostul său coechipier care acum este analist la Sky Sports însă norvegianul este încrezător că jucătorii săi vor oferi un răspuns convingător la Istanbul Basaksehir miercuri seara în UEFA Champions League.

Ole Gunnar Solskjaer, despre Roy Keane

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Roy a fost mereu direct. Sunt foarte fericit că avem jucătorii pe care îi avem. Avem joburi diferite iar treaba lui este să își ofere părearea. Eu mereu îl ascult. Dar avem aici un grup grozav de jucători, un grup puternic și sunt sigur că ne vor oferi un răspuns”, a afirmat Ole.
Comentariile lui Solskjaer vin la o săptămână după ce norvegianul a criticat fotbaliștii deveniți analiști care oferă critici prea dure.
”Știu că subiectul este Donny și este convenabil pentru unii foști fotbaliști sau comentatori să iasă la atac... Știu că ai puțin timp la dispoziție la televizor și trebuie să transmiți punctul de vedere foarte rapid dar trebuie să-și dea seama că nu trebuie să fii titular din primele meciuri pentru a fi un jucător important”, a afirmat la acea vreme Solskjaer, răspunzând la o întrebare despre olandezul Donny van de Beek adus în vară de la Ajax.
Meciurile din Premie League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52